Πανελλήνιες 2017: Πρεμιέρα με Νεοελληνική γλώσσα-Έκθεση. Θέματα-Απαντήσεις

Ξεκίνησαν οι Πανελλήνιες 2017 με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, Έκθεσης και τη μάχη των παιδιών με τα θέματα και τις σωστές απαντήσεις.

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας–Έκθεσης, ξεκινoύν σήμερα οι Πανελλήνιες 2017, με τους μαθητές να παίρνουν το βάπτισμα του πυρός με το πιο αμφιλεγόμενο μάθημα των Πανελληνίων.

Η ώρα προσέλευσης στις Πανελλήνιες 2017 έχει οριστεί στις 8 το πρωί, ενώ οι εξετάσεις με την Νεοελληνική Γλώσσα–Έκθεση αρχίζουν μισή ώρα αργότερα.

Οι μαθητές, δεν μπορούν να αποχωρίσουν από τις αίθουσες, όπου διεξάγονται οι Πανελλήνιες 2017 πριν από τις 10.00 π.μ., οπότε και θα γνωστοποιηθούν και τα θέματα-απαντήσεις.

Άλλωστε, και το μάθημα της Έκθεσης είναι από τα Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, που συνήθως «τρώνε» όλο 3ωρο των μαθητών.

Η αγωνία λοιπόν, των μαθητών, που δίνουν Πανελλήνιες 2017 ξεκινά σήμερα και κορυφώνεται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Σημειώνεται, πως τα θέματα της έκθεσης στις Πανελλήνιες 2017 θα δημοσιοποιηθούν γύρω στις 10.00 π.μ., μετά δηλαδή και τις πρώτες αποχωρήσεις των υποψηφίων από τις αίθουσες, ενώ οι απαντήσεις θα έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πριν τις 11.00 π.μ.

Υπενθυμίζεται, πως τα θέματα-απαντήσεις για τις Πανελλήνιες 2017 και το μάθημα της Έκθεσης θα δοθούν από γνωστά φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης.

Μείνετε συντονισμένοι και μάθετε πρώτοι -όπως και πέρυσι- τα θέματα και τις απαντήσεις στο μάθημα της Έκθεσης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις τελευταίες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2023 στις Πανελλήνιες 2023.