Εξελίξεις με έγκλημα γυναίκας, Σοφικό: “Ο άντρας της ήταν φραγκοφονιάς, δεν την άφηνε να…”

Ποιες οι εξελίξεις με το έγκλημα γυναίκας στο Σοφικό;

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Νέας Ιωνίας απο το άκουσμα της είδησης πως ηλικιωμένος δολοφόνησε την σύζυγο του στο εξοχικό τους στο Σοφικό και την έθαψε στο νεκροταφείο του χωριού.

Μετά, δήλωσε την εξαφάνισή της… Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ένας τόσο ήσυχος άνθρωπος οδηγήθηκε στο στυγερό έγκλημα, της ίδιας του της συζύγου, με την οποία έμεναν για πάνω από 30 χρόνια στην οδό Τριπόλεως.

Μιλήσαμε με τον κ. Γιάννη λογιστή του 71χρονου δράστη, ο οποίος “έπεσε από τα σύννεφα”. “Φυσικά και τον ξέρω, τον είχα χρόνια πελάτη λόγο του είχε ταξί και εγώ είμαι λογιστής.

Ήταν φραγκοφονιάς, δυσκολευόταν πολύ με τα χρήματα. Γνώριζα και την γυναίκα του. Δεν χαλούσε εύκολα λεφτά. Δεν ήξερα αν είχε κάποιο οικογενειακό πρόβλημα.

Όταν έμαθα ότι κάποιος δολοφόνησε την γυναίκα του δεν πήγε το μυαλό μου ότι ήταν ο Βασίλης. Τον γνωρίζω 15χρονια που τον έχω και πελάτη. Ήταν κλειστός χαρακτήρας και ερχόταν στο γραφείο για την δήλωση του”, ανέφερε στο Newsit.

Ο κύριος Κώστας ιδιοκτήτης κάβας λίγα μέτρα κάτω από το σπίτι του ανέφερε πως πρόκειται για έναν ήσυχο άνθρωπο ο οποίος δεν είχε δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα.

“Νόμιζα ότι τον χαιρέτησα σήμερα το πρωί, τώρα διαβάζω πως σκότωσε τη γυναίκα του. Τι να πω μου φαίνεται απίστευτο. Δεν είχαμε κανένα θέμα μαζί του. Ήταν ήσυχος και φυσιολογικός”, είπε και πρόσθεσε:

“η γυναίκα του ήταν εξαιρετική ερχόταν εδώ έπαιρνε το πετιμέζι και έφτιαχνε κουλουράκια. Έχει τρεις εγγονές τρεις μικρές πριγκίπισσες. Δεν τους είχα ακούσει να τσακώνονται ποτέ”.

Φίλοι και γνωστοί του στο καφενείο μιλούν για έναν φιλήσυχο άνθρωπο ο οποίος πήγαινε συχνά και ήταν πολύ καλός στην παρέα.

“Τον Βασίλη τον ξέρω γιατί εγώ εδώ πέρα έχω το κρεοπωλείο, ψώνιζε από το μαγαζί, έχει οικογένεια έχει εγγόνια. Όλα ήρεμα, πέσαμε από τα σύννεφα. Γνώριζα και την γυναίκα του, μαζί πήγαιναν στην λαϊκή, μια χαρά.

Εμείς παίζαμε δηλωτή εδώ στο καφενείο. Ο άνθρωπος φυσιολογικότατος. Την Τετάρτη παίζαμε τετράδα χωρίς κανένα πρόβλημα, τελειώσαμε μας καληνύχτισε και έφυγε” τονίζει ο κ. Γιώργος φίλος του 71χρονου συζυγοκτόνου και ιδιοκτήτης κρεοπωλείου.

Διαβάστε ποιο το έγκλημα στο Σοφικό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.