Σάλος με κύκλωμα κοκαΐνης και κουνελάκια Playboy: Συγγενής υπουργού, Αλβανός Κροίσος και πρόεδρος ΠΑΕ. Ποιοι είναι

Ποιοι συνελήφθησαν με απίστευτη ποσότητα κοκαΐνης;

Ο πλέον επιφανής επιχειρηματίας της Θεσσαλίας ο οποίος είναι συγγενής πρώην Υπουργού αλλά και ένας από τους πιο ισχυρούς «Κροίσους» της Αλβανίας, έπεσαν στα «δίχτυα» της Δίωξης Ναρκωτικών, που εξάρθρωσε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης στην Ελλάδα, αλλά και σε χώρες τις Ευρώπης με έδρα τα Τρίκαλα.

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα Espresso πρόκειται για τον Θανάση Καρατζούνη ο οποίος ήταν πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Τρίκαλα ο οποίος διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες συσκευασίας τροφίμων, αλλά και εταιρεία κατασκευής θερμαντικών σωμάτων.

Στο σπίτι του επιχειρηματία βρέθηκαν 10 κιλά κοκαΐνης, ενώ άλλα 10 κιλά της ναρκωτικής ουσίας βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας του.

«Εγκέφαλος» του διεθνούς κυκλώματος, οποίος και συνελήφθη επίσης στην Θεσσαλία, φέρεται ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους της Αλβανίας, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εταιρεία επεξεργασίας και διακίνησης φυσικού αερίου και πετρελαίου, με επιχειρηματική δραστηριότητα στις περισσότερες χώρες των Βαλκανίων, την Τουρκία, το Ισραήλ και το Κατάρ.

Όσον αφορά στην κοκαΐνη, οι αστυνομικοί λένε πως πρώτη φορά έχουν δει την συγκεκριμένη ποιότητα στην Ελλάδα και μάλιστα έχουν στοιχεία πως έφθασε απευθείας από την Κολομβία και το Καρτέλ του Κάλι, προκειμένου να διακινηθεί στα «σαλόνια» τις Αθήνας και όχι μόνο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι «πλάκες» της κόκας είναι μαρκαρισμένες με τη στάμπα από το κουνελάκι του «Playboy» που σηματοδοτεί την υψηλή τιμή αγοράς, η οποία είναι δυνατόν να ξεπεράσει τα 100 ευρώ το γραμμάριο.

Διαβάστε πώς γιος πασίγνωστου ζευγαριού έμπλεξε με την κοκαΐνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.