Δύσκολες ώρες για Θεόδωρο και Γιάννα Αγγελοπούλου

Ποιες οι δύσκολες ώρες για τον Θεόδωρο και τη Γιάννα Αγγελοπούλου;

Η πρώτη κίνηση έγινε τον Απρίλιο του 2015, όταν η Alpha Bank έβγαλε σε πλειστηριασμό το ιστορικό ξενοδοχείο «Πεντελικόν» στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς.

Πλειοδότησε με 23 εκατομμύρια ευρώ, ένας ομογενής επιχειρηματίας από τη Βενεζουέλα, ο Θεόδωρος Δουζόγλου. Ωστόσο, το ξενοδοχείο παραμένει κλειστό και στεγάζει μόνο τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Θ. Δουζόγλου.

Ακολούθησε η αγορά του «Λητώ» που λειτουργεί από το 1952 στη Μύκονο με προσφορά κοντά στα 17 εκατομμύρια ευρώ και μετά το κτίριο του ΟΤΕ, στην οδό Σταδίου 15, απέναντι από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη και την Παλιά Βουλή.

Για την αγορά του ο επιχειρηματίας κατέβαλε 13 εκατ. ευρώ. Στη συνέχεια ήρθε το «Mistral» στην Καστέλλα του Πειραιά με 5 εκατ. ευρώ, ενώ ήδη έχει αποκτήσει το κτίριο του Village στο Φάληρο έναντι 20 εκατ. ευρώ, μια από τις ωραιότερες βίλες της Φιλοθέης που ανήκε σε μεγάλη εμπορική οικογένεια και λέγεται ότι έχει στρέψει το ενδιαφέρον του, στο κέντρο της Αθήνας, όπου επιθυμεί να αποκτήσει ξενοδοχειακή μονάδα και ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για το «Ledra» στη Συγγρού.

Όπως διαβάσατε και παραπάνω, το επιχειρηματικό ενδιαφέρον του ομογενή επιχειρηματία, που έχει ήδη εκδηλωθεί στη Μύκονο τώρα φαίνεται ότι κορυφώνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αποκτά τις 8 βίλες του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου στην περιοχή Άγιος Λάζαρος, καθώς και μια παραθαλάσσια έκταση στην Ελιά, που ήδη έχει αδειοδοτηθεί για την κατασκευή πολυτελούς ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι διαδικασίες της αγοραπωλησίας βρίσκονται σε εξέλιξη, χωρίς ακόμα να έχουν ολοκληρωθεί, με το τίμημα να ανεβαίνει στα 38 εκατ. ευρώ.

Κανείς δεν γνωρίζει τι θέλει να κάνει ο επιχειρηματίας, ο οποίος αποφεύγει συστηματικά τη δημοσιότητα. Ωστόσο οι κινήσεις του, εκτός από επιθετικές (ως προς το τίμημα) είναι και ιδιαιτέρως θεαματικές.

Διαβάστε γιατί Θεόδωρος και Γιάννα Αγγελοπούλου έφυγαν άρον άρον για το εξωτερικό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.