Προκήρυξη για 186 προσλήψεις μονίμων σε μεγάλο Υπουργείο: Ποιους αφορά

Ποιους αφορά η προκήρυξη για 186 προσλήψεις μονίμων στο Υπουργείο Δικαιοσύνης;

Στα χέρια του Εθνικού Τυπογραφείου βρίσκεται η προκήρυξη 8Κ/2017 του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού, η οποία αφορά τη πρόσληψη 186 μόνιμων υπαλλήλων τεχνολογικής, δευτεροβάθμιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας).

Πιο συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 123 γραμματείς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, 42 γραμματείς τεχνολογικής εκπαίδευσης και 21 επιμελητές δικαστηρίων υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Για ορισμένες θέσεις απαιτούνται και πρόσθετα προσόντα, τα οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, άλλως δεν θα γίνουν δεκτοί για τις αντίστοιχες θέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το 15% του συνόλου των προκηρυσσόμενων θέσεων των κατηγοριών ΤΕ και ΔΕ κατά Περιφερειακή Ενότητα, φορέα και κλάδο ή ειδικότητα καλύπτεται από πολύτεκνους και τέκνα πολυτέκνων, εφόσον υπάρχουν και κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα που επιτρέπουν την εγγραφή τους σε πίνακα κατάταξης.

Επίσης, ποσοστό 10% στο σύνολο των προκηρυσσομένων θέσεων των κατηγοριών Τ.Ε. και Δ.Ε. κατά Περιφερειακή Ενότητα, φορέα και κλάδο ή ειδικότητα καλύπτεται από γονείς με τρία τέκνα και τέκνα αυτών.

Τέλος, να υπογραμμιστεί ότι για ορισμένες θέσεις απαιτούνται και πρόσθετα προσόντα, τα οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, άλλως δεν θα γίνουν δεκτοί για τις αντίστοιχες θέσεις.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.