Θρήνος για 27χρονη Λιάνα, Πρέβεζα: “Την σκότωνε με σκεπάρνι ενώ το παιδί έτρεχε να…”

Ποιες οι λεπτομέρειες του φρικιαστικού εγκλήματος της 27χρονης Λιάνας από την Πρέβεζα;

Έσπασαν καρδιές από το θρήνο συγγενών και φίλων που οδήγησαν στην τελευταία της κατοικία την αγαπημένη τους Λιάνα από την Πρέβεζα.

Το ξανθό κορίτσι με τα μεγάλα εκφραστικά μάτια που τη χτύπησε με το σκεπάρνι στο κεφάλι ο σύζυγός της, δεν θα δει το τρίχρονο κοριτσάκι της να μεγαλώνει.

Την ώρα που όλοι πίστευαν πως η Λιάνα είχε σωθεί, ένα μικρόβιο που μπήκε στον οργανισμό της ήταν αρκετό για να της δημιουργήσει λοίμωξη με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Ο βουβός πόνος μέσα κι έξω από την εκκλησία έσπαγε κάθε λίγο από τις φωνές και τα κλάματα των γονιών και των συγγενών της. Ένα τεράστιο «γιατί» και κατάρες για τον άνθρωπο που ενώ έλεγε πως την αγαπούσε, την έστειλε με βαριά τραύματα στο νοσοκομείο, έβγαινε από τα χείλη συγγενών και φίλων.

Συγκλονισμένη, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει τo θάνατο της Λιάνας, η αδερφή της 27χρονης, μίλησε με λυγμούς στο protothema.gr: «Είμαστε όλοι πολύ άσχημα ψυχολογικά. Είναι δύσκολες οι ώρες… Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή της».

Όταν έγινε το συμβάν, ένα μήνα πριν, κι όσο η αδερφή της ήταν διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων είχε περιγράψει στο protothema.gr όλα όσα είχαν συμβεί εκείνο το μοιραίο βράδυ.

«Ήταν μαζί με μία φίλη της στο σπίτι και το παιδί. Όταν πήγε αυτός στο σπίτι ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Η φίλη της πήρε το παιδί γιατί φοβήθηκε και έτρεξε να κρυφτεί. Αυτός έμεινε μόνος του με την αδερφή μου και έκανε ό,τι έκανε».

Όπως αποκάλυψε τότε στο protothema.gr η αδερφή της αντιμετώπιζε προβλήματα με τον 34χρονο σύζυγό της.

«Είχε συλληφθεί στο παρελθόν. Είχαν προβλήματα στη σχέση τους και για ένα χρονικό διάστημα είχαν χωρίσει. Μετά τα ξαναβρήκαν, έκαναν και το παιδάκι και πίστευαν πως θα καλυτερεύσει η κατάσταση, όμως έγινε χειρότερη, δεν άλλαξε χαρακτήρα.

Τώρα είναι σε κρίσιμη κατάσταση και προσευχόμαστε να συνέλθει η Λιάνα μας γιατί την περιμένει το παιδάκι της» έλεγε η αδερφή της στο protothema.gr.

Ο πατέρας της Λιάνας μίλησε συντετριμμένος στο protothema.gr, για το θάνατο της κόρης του. «Δεν έχω λόγια.

Η Λιάνα μου, το παιδί μου, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Πέθανε και άφησε ορφανό το παιδάκι της. Είναι τριών χρόνων και ζητάει τη μανούλα του. Πώς να εξηγήσεις σε αυτό το παιδάκι ότι δεν θα ξαναδεί τη μαμά του;» είπε ο πατέρας της άτυχης 27χρονης.

«Πάλεψε πάρα πολύ με τα τραύματά της. Έδειχνε σημάδια βελτίωσης, οι γιατροί την έβγαλαν από την εντατική και όλοι πιστεύαμε ότι η κόρη μου θα ζήσει και ότι θα ξαναγυρίσει και πάλι κοντά μας, κοντά στο παιδί της.

Δυστυχώς όμως, όταν βγήκε από την εντατική κόλλησε ενδοσοκομειακή λοίμωξη και το μεσημέρι της Δευτέρας πέθανε. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν η κόρη μου, δεν της άξιζε τέτοιο τέλος» είπε στο protothema.gr.

Από την αρχή ο σύζυγος της 27χρονης θεωρούνταν ως βασικός ύποπτος, αφού ο ίδιος μετά το περιστατικό ήταν άφαντος και οι αρχές του αστυνομικού τμήματος Φιλιππιάδας κατάφεραν να τον εντοπίσουν έπειτα από πολύωρες έρευνες.

Σημειώνεται πως ο 34χρονος που συνελήφθη, πριν από έναν μήνα είχε συλληφθεί για εμπλοκή σε σπείρα διαρρηκτών στο Λούρο και βρισκόταν εκτός φυλακής με αναστολή και περιοριστικούς όρους.

Διαβάστε πώς σκότωσε άγρια ο σύζυγος την 27χρονη Λιάνα από την Πρέβεζα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.