Γονείς κακοποιούσαν βρέφος, Πάτρα: Φρίκη από το πόρισμα του ιατροδικαστή

Ποιο το πόρισμα του ιατροδικαστή για το άτυχο βρέφος στην Πάτρα;

Προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη το πρωί στον ανακριτή Πατρών, πήραν σήμερα ο 19χρονος πατέρας και η 27χρονη μητέρα, οι οποίοι κατηγορούνται για την κακοποίηση του επτά μηνών παιδιού τους.

Οι δύο νεαροί γονείς ηλικίας 19 και 27 ετών συνελήφθησαν στην Πάτρα με τις κατηγορίες ότι έκαιγαν και κακοποιούσαν τον μόλις επτά μηνών παιδί τους.

Παραμένει νοσηλευόμενο το κοριτσάκι

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, το κοριτσάκι παραμένει νοσηλευόμενο στο Καραμανδάνειο νοσοκομειο Παίδων της Πάτρας όπου οι γιατροί προσπαθούν να γιατρέψουν τις πληγές που έχει στο σώμα της από τα εγκαύματα και τους μώλωπες.

Τι αναφέρει η ιατροδικαστής

Πολύ σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας χαρακτηρίζει η ιατροδικαστής αφού τα σημάδια από την κακοποίηση στο κορμάκι του μωρού μαρτυρούν την αγριότητα με την οποία βασανίστηκε το μικρό αγγελούδι.

Βασανιστήρια που δεν θα μπορούσε να κάνει το χέρι ενός δίχρονου παιδιού όπως θέλουν οι γονείς του βρέφους να υποστηρίζουν, αλλά το χέρι ενός ενήλικα.

Οι γονείς αρνούνται κάθε κατηγορία

Οι δυο γονείς υποστήριξαν στους αστυνομικούς ότι τόσο τα εγκαύματα στο σώμα της μικρής όσο και τα κατάγματα, προκλήθηκαν από τον αδερφό της, που είναι κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος. Εκείνοι όπως είπαν διαπίστωσαν ότι το παιδί τους ήταν χτυπημένο και το μετέφεραν σε νοσοκομείο.

Διαβάστε ποιο το αμαρτωλό παρελθόν των γονιών του άτυχου μωρού στην Πάτρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.