Κολοσσός γίνεται το STAR: Μετατρέπεται σε εμπορικό κέντρο. Τι θα πουλάει-Σε ποιους

Σε τι θα μετατραπεί σε λίγο καιρό το STAR;

Σε… εμπορικό κέντρο για τηλεοπτικούς σταθμούς μετεξελίσσεται το Star Channel.

Όπως τα εμπορικά κέντρα προσφέρουν τη δυνατότητα στέγης, υποδομών και αγοραστικού κοινού στα μαγαζιά, έτσι και το Star, με δέλεαρ τη μείωση του κόστους λειτουργίας, προσφέρει τη δυνατότητα φιλοξενίας στον ΣΚΑΪ και στο Mega.

Αν πετύχει το σχέδιο, τότε στην Κάτω Κηφισιά, στις πολυτελείς εγκαταστάσεις της Star Investments, κατασκευής Άκτωρα, θα φιλοξενούνται τρεις από τους μεγαλύτερους σταθμούς της χώρας, ωστόσο το κουδούνι θα γράφει Star.

Οι διαπραγματεύσεις της ηγεσίας του Star με τον ΣΚΑΪ θα συνεχιστούν και την επόμενη βδομάδα. Στις προθέσεις του Star είναι η ενεργοποίηση και του παλιού σχεδίου μεταφοράς του Mega, όπου η πλειοψηφία των μετοχών ανήκει στον Όμιλο Βαρδινογιάννη.

Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται κοντά στη λήψη αυτής της απόφασης για τη μετακόμιση και τη συγκατοίκηση. Όπως διαφαίνεται ο αριθμός των εργαζομένων, ξεκινώντας από τους τεχνικούς, θα μειωθεί σημαντικά.

Ήδη το Star προχώρησε σε απολύσεις και εθελούσια έξοδο.

Οι υπόλοιπες συμπράξεις που μπορεί να γίνουν είναι ανοικτές προς συζήτηση. Το τελευταίο διάστημα προκρίνεται η λύση μιας κοινής εταιρείας παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων ανάμεσα σε Star και ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του 2016, το Star είχε συνολικά 387 εργαζόμενους και ο ΣΚΑΪ 340. Συνολικά η ιδιωτική τηλεόραση είχε 2.639. Το Mega είχε 540, ο Alpha 537, ο ΑΝΤ1 509, το E-TV 206, το Μακεδονία TV 61 και το ΑΡΤ 59.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.