Σούπερ Μάρκετ Κυριακή 16/7: Ποια παραμένουν ανοιχτά – Ποια είναι κλειστά

Ποια σούπερ μάρκετ έμεινα ανοιχτά Κυριακή 16/7 και ποια κλειστά;

Σήμερα Κυριακή 16/7 είναι μια ακόμα εργάσιμη Κυριακή για πολλές επιχειρήσεις στο χώρο του εμπορίου, αν και πολλά σωματεία εργαζομένων στον κλάδο προκήρυξαν απεργία ενάντια στην γενίκευση του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ερωτήματα για τους καταναλωτές ήταν ποια από τα μεγάλα σούπερ μάρκετ θα αποφάσιζαν να τηρήσουν την… εργάσιμη Κυριακή -ως πρώτη των θερινών εκπτώσεων- και ποια όχι.

Όπως πρώτο το economy365.gr είχε γράψει, η Σκλαβενίτης είχε αποφασίσει να τηρήσει την αρχική γραμμή πλεύσης και να μην λειτουργήσει κανένα κατάστημά της σήμερα, Κυριακή 16/7.

Ωστόσο διαφορετική ήταν η στάση των άλλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ.

Ειδικότερα:

Η ΑΒ Βασιλόπουλος αποφάσισε να λειτουργήσουν κανονικά όλα τα καταστήματά της.

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο, παρά το κύμα ακρίβειας, ανακοινώνονται πολλές προσφορές σούπερ μάρκετ, που προσελκύουν το ενδιαφέρον καταναλωτών που θέλουν να γλιτώσουν χρήματα. Για παράδειγμα, ο ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει εκπτώσεις -50% ή 1+1, ενώ το μεγαλύτερο online σούπερ μάρκετ e-Fresh.gr ανακοινώνει συνεχώς προσφορές 30%. Κάντε κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους για να πάρετε τις προσφορές ΑΒ Μόνιμη μείωση τιμής και e-Fresh.gr με δωρεάν μεταφορικά.

Η Μy Market αποφάσισε να λειτουργήσει στην Αττική τα εξής καταστήματα: Αγία Παρασκευή, Άνω Λιόσια, Γαλάτσι, Περιστέρι, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Σεπόλια. Τα υπόλοιπα καταστήματα παρέμειναν κλειστά.

Η Lidl Hellas λειτούργησε κανονικά όλα τα καταστήματά της.

Η Μασούτης έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της τη λίστα των καταστημάτων που λειτουργούν κανονικά την Κυριακή.

Διαβάστε ποιο το ωράριο της Κυριακής 16/7 που παραμένουν ανοιχτά τα μαγαζιά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά μαγαζιά και σούπερ μάρκετ όλο τον χρόνο.