Survivor Νικητής: Γιώργος Αγγελόπουλος Ντάνος – Μάριος. Γκρεμίστηκε το στάδιο, ούρλιαζε σαν πρωτόγονος [video]

Ποιος είναι ο νικητής του Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή ο Μάριος Ιωαννίδης;

Στο θέατρο του Άλσους Βεϊκου επικράτησε πανικός, όταν οι δύο φιναλίστ βγήκαν στη σκηνή.

Πρόκειται για τους καλύτερους παίκτες και φυσικά τους πιο αγαπημένους του κοινού. Αυτό προκύπτει και από το γεγονός ότι οι δυο τους είχαν καταλάβει τις δύο πρώτες θέσεις στην 24ωρη ψηφοφορία, σύμφωνα πάντα με τα σπόιλερ εκείνων των ημερών.

Οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Ιωαννίδης μπήκαν στη σκηνή και αποθεώθηκαν από τον κόσμο που είχε κατακλύσει το θέατρο. Να σημειωθεί ότι στη σκηνή βρίσκονταν μόνο οι δύο φιναλίστ και ο Σάκης Τανιμανίδης. Οι δύο εξέδρες που υπήρχαν στον ημιτελικό δεν υπήρχαν σήμερα και οι υπόλοιποι παίκτες κάθισαν στην κερκίδα.

Η βραδιά ξεκίνησε με τους δύο φιναλίστ να εξομολογούνται τις σκέψεις τους για την πορεία τους στο παιχνίδι. Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε διάφορα βίντεο: Το φλερτ του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Σαμπριγιέ, τα ζωάκια που συνάντησαν οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και τα καλύτερα έπαθλα.

Νικητής του Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Μετά από ατελείωτη αναμονή, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor!

Ο αγαπημένος Ντάνος του τηλεοπτικού κοινού κατάφερε να κατακτήσει την “κορυφή” στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και να κερδίσει τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ούρλιαζε σαν πρωτόγονος άνθρωπος των σπηλαίων όταν ανακοινώθηκε το όνομα του, ενώ το στάδιο τον αποθέωνε:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.