Ηχηρή απουσία Περιστέρας: Ποια η κυρία με τις ζεβρέ γόβες που συνόδεψε τον Τσίπρα στη δεξίωση [φωτο]

Ποια ήταν η κυρία με τις ζαβρέ γόβες που συνόδεψε τον Αλέξη Τσίπρα στη δεξίωση για τη Δημοκρατία;

Στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η δεξίωση για την 43η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Ήταν μια δεξίωση που τα είχε όλα! Χαιρετισμούς, σύντομους διαλόγους σε «πηγαδάκια», χαμόγελα, «πειράγματα», καθώς και εντυπωσιακές παρουσίες.

Και η κυρία που «έκλεψε» τις εντυπώσεις ήταν η κυρία με τις ζεβρέ γόβες που συνόδεψε τον Τσίπρα στη δεξίωση. Ποια είναι λοιπόν;

Η γυναίκα αυτή, για την ταυτότητα της οποίας πολλοί αναρωτήθηκαν, δεν είναι άλλη από την 33χρονη δικηγόρο, επικεφαλής της γενικής γραμματείας του πρωθυπουργού, Γιάννα Πέππε.

Η Γιάννα Πέππε κατά τον τελευταίο ανασχηματισμό, αυτόν του περασμένου Νοεμβρίου αναβαθμίστηκε από ειδική σύμβουλος του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού στη θέση του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού που μέχρι τότε κατείχε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.



Να θυμίσουμε ότι η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα ούτε πέρσι είχε παρευρεθεί στη συγκεκριμένη δεξίωση.

Το «διαζύγιο» όμως της Περιστέρας Μπαζιάνα με το Προεδρικό Μέγαρο δεν είναι τωρινό, αλλά κρατάει χρόνια.

Επί σειρά ετών, το ζεύγος Τσίπρα δεν «τιμά»… ενωμένο την επέτειο της ημέρας της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ενώ όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί και βουλευτές έρχονται συν… γυναιξί και τέκνοις, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για κάποιον λόγο απολαμβάνει μοναξιές.

Στις τελευταίες δεξιώσεις η Περιστέρα Μπαζιάνα δεν έχει παραβρεθεί, ενώ πριν λίγα χρόνια είχε προτείνει στον σύζυγό της να πάει μαζί με την Αφρικανή Καντίτσα Σάνκο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.