Θρήνος για 32χρονη Μαρία, Εύβοια: Πώς την σκότωσε ο σύζυγος με το αυτοκίνητο. Σκότωσε και το…

Πώς σύζυγος από την Εύβοια σκότωσε την 32χρονη Μαρία με το αυτοκίνητο;

Η 32χρονη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο όταν την παρέσυρε με το αυτοκίνητό της ο ίδιος της ο αρραβωνιαστικός, το μεσημέρι της Κυριακής (06/08), σε χωριό της Εύβοιας.

Η τραγωδία σημειώθηκε χθες, στο χωριό Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας, όταν ο 31χρονος επιχείρησε να κάνει μέσα σε πυλωτή σπιτιού έναν ελιγμό με το αυτοκίνητο, το οποίο όπως αποκαλύπτει το lamiareport.gr, ανήκε στην άτυχη έγκυο Μαρία Παπαΐωάννου.

Μάλιστα, ο 31χρονος φέρεται σύμφωνα με την ίδια πηγή να μην έχει δίπλωμα.

Ο 31χρονος, πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου κι επιχείρησε να το παραμερίσει όμως μια λάθος κίνηση είχε σαν αποτέλεσμα να παρασύρει την 32χρονη αρραβωνιαστικιά του, με την οποία σχεδίαζαν να παντρευτούν στο τέλος του μήνα.

Αρχικά, αναφέρει το lamiareport.gr, δεν φαινόταν να υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Όμως η άτυχη κοπέλα είχε χτυπήσει εσωτερικά και όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας άφησε την τελευταία της πνοή ενώ υπέκυψε και το έμβρυο που κυοφορούσε.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, ο άνδρας -σε κατάσταση σοκ- ανέφερε στους αστυνομικούς ότι έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητο αλλά δεν είδε την κοπέλα που καθόταν σε καρέκλα πίσω από το μοιραίο όχημα, με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να την σκοτώσει.

Σήμερα Δευτέρα (07/08), ο 31χρονος θα οδηγηθεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ενώπιων του Εισαγγελέα Χαλκίδας για να απολογηθεί.

Εν τω μεταξύ, συγγενείς της αδικοχαμένης κοπέλας, κατήγγειλαν ότι το ασθενοφόρο καθυστέρησε 45 με 60 λεπτά περίπου, να παραλάβει την 31χρονη.

Διαβάστε πώς σκοτώθηκε μόνος του με το αυτοκίνητο 40χρονος από την Κρήτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.