Τραγικές ώρες για τον Γιώργο Μαρίνο

Όταν πριν από δύο χρόνιο περίπου, ο Γιώργος Μαρίνος είχε υποστεί έμφραγμα, νοσηλεύτηκε

για λίγο στο νοσοκομείο «Υγεία» από όπου βγήκε φανερά αδυνατισμένος και καταβεβλημένος.
Και μετά από αυτό το επεισόδιο της ζωής του, ο φόβος της μοναξιάς τον οδήγησε να μείνει στο Σπίτι του Ηθοποιού, που έφτιασε με πολλή αγάπη η καλή του φίλη Άννα Φόνσου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, μετά την απόφαση του να εγκαταλείψει το σπίτι στο Νέο Βουτζά, ο έμεινε για ένα διάστημα στο σπίτι του ηθοποιού και μετά σε ένα μικρό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, όπου ζει μέχρι σήμερα.

Το κτήμα και το θεόρατο σπίτι στον Βουτζά τον είχαν αναγκάσει να ζει απομονωμένος, δίχως παρέα, χωρίς κάποιον να ανταλλάξει μαζί του δυο κουβέντες.

Ακόμη και οι πιο κοντινοί του άνθρωποι, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, δυσκολεύονταν να τον επισκεφτούν, αφού κι εκείνοι χάνονται μεταξύ της ρουτίνας και των πολλών υποχρεώσεων τους.

Αν και πλέον θα περιτριγυρίζεται από αρκετούς φίλους, ο Γιώργος Μαρίνος αναγκάστηκε να αποχωριστεί τις μεγάλες του αγάπες, τα σκυλιά του, τα οποία υπεραγαπά.

Αν και στο παρελθόν στο σπίτι του Νέου Βουτζά φιλοξενούσε δεκάδες τετράποδα, τα οποία φρόντιζε και περιέθαλπε με αγάπη, η νέα του πραγματικότητα τον ανάγκασε με πόνο ψυχής να αποχωριστεί τους πιστούς του φίλους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.