Δήλωση βόμβα Καλλιάνου για καιρό 25/8: Τι απίστευτο θα συμβεί σήμερα “Προσοχή από σήμερα και τις…”

Πώς θα κυμανθεί ο καιρός σύμφωνα με τον Καλλιάνο στις 25/8;

Καιρός: Αλλάζει από σήμερα, Παρασκευή (25/08) ο καιρός.

Επιστρέφουν τα ισχυρά μελτέμια – Σε ποιες περιοχές οι άνεμοι θα αγγίξουν και τα 9 μποφόρ, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο.

«Έρχεται μακρά περίοδος ισχυρών μελτεμιών – Φόβος για πυρκαγιές».

Με αυτή τη φράση που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί για την αλλαγή του καιρού.

«Από την Παρασκευή επανέρχονται τα ισχυρά μελτέμια και όπως δείχνουν όλα τα προγνωστικά στοιχεία, τα μελτέμια αυτά θα έρθουν για να μείνουν για αρκετές μέρες.

Βέβαια, μπορεί τα μελτέμια (βοριάδες) να δρουν ως φυσικό κλιματιστικό και να ανακουφίζουν από τη ζέστη, ωστόσο είναι επικίνδυνα για εξάπλωση πυρκαγιών σε συγκεκριμένες περιοχές» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, οι περιοχές όπου αναμένεται να επικρατήσουν ισχυροί άνεμοι είναι οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, οι Σποράδες, αλλά και περιοχές της ανατολικής Θεσσαλίας, της Εύβοιας, της Ανατολικής Στερεάς, της Αττικής και της Ανατολικής Πελοποννήσου.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος από την Παρασκευή οι ισχυροί άνεμοι θα πλήξουν και τις περισσότερες περιοχές του νόμου Αττικής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.