Νέες καταγγελίες σοκ για γιο Κώστα Πρέκα: “Κυκλοφορεί γuμνός. Έχει…”. Είναι ελεύθερος

Ποιες οι νέες αποκαλύψεις για τον γιο του Κώστα Πρέκα;

Όλο και περισσότερες καταγγελίες έρχονται στο φως για την επιθετική συμπεριφορά του γιου του Κώστα Πρέκα, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, όταν ξυλοκόπησε εν ψυχρώ και χωρίς την παραμικρή αιτία μια γυναίκα, τη στιγμή που περπατούσε ανυποψίαστη μαζί με το παιδί της στην πλατεία Χαλανδρίου.

Ο γιος του πασίγνωστου ηθοποιού τέθηκε για λίγες ημέρες σε εγκλεισμό σε ψυχιατρική κλινική.

Όμως, είναι και πάλι ελεύθερος και όπως δηλώνουν στην «Espresso» κάτοικοι της περιοχής που κινούνται καθημερινά στην πολυσύχναστη πλατεία, εξακολουθεί να σκορπά τον τρόμο!

«Περπατούσε η μητέρα μου στην οδό Θουκυδίδου, την προσπέρασε και γύρισε και τη χτύπησε. Ταράχτηκε. Είναι 82 χρονών. Έχει χτυπήσει κι άλλους φίλους μας. Το παιδί είναι άρρωστο. Κυκλοφορεί ημiγυμνος.

Άλλοτε είναι περιποιημένος και άλλοτε, βρόμικος. Κοιτάζει σαν αγρίμι, Για αυτό δεν κάνουμε μήνυση. Μάθαμε ότι μπορεί ο δήμος να θέσει θέμα στην Πρόνοια…» είπε στην «Espresso», η κάτοικος του, Χαλανδρίου Κατερίνα Μηνά.

Οπως λέει, ο 35χρονος κυκλοφορεί και πάλι στις καφετέριες του Χαλανδρίου, αλλά κανείς δεν του μιλά, καθώς όλοι τον φοβούνται.

«Δεν τολμάμε ούτε να βγάλουμε βόλτα τα εγγόνια μας. Εκεί γίνει πολύ άγριος. Βρίζει συνέχεια. Εγώ τον έχω δει και έχω φύγει άρον άρον.

Περνά και δέρνει, ρίχνει σφαλιάρες! Στην Αγίας Παρασκευής, που είναι ένα μαγαζί με παπούτσια, πριν από δύο μήνες έσπρωξε μια πωλήτρια και τη χτύπησε πολύ άσχημα.

Πριν τον βάλουν μέσα ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Τώρα, όμως, κυκλοφορεί γuμνός από πάνω» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.