«Μην ξαναδώσεις συνέντευξη»: Χοντρός καυγάς Κυριάκου – Μαρέβας μετά τη γελοιοποίηση

Ποια η νέα σύγκρουση Μητσοτάκη – Μαρέβας μετά τη γελοιοποίηση;

Δεν έχει τέλος ο διασυρμός του ζεύγους Κυριάκου και Μαρέβας Μητσοτάκη και είναι λογικό, μιας και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναζητά αφήγημα για να κάνει αντιπολίτευση, ενώ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήδη αμφισβητείται στο εσωτερικό του κόμματος του.

Μέσα στην απελπισία τους λοιπόν δίνουν ρεσιτάλ ανοησίας, που όμως οδηγεί ακόμη και σε άγριους καυγάδες.

Σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα και κυρίως η αδυναμία του ανίκανου αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αντιπολιτευτεί τον Αλέξη Τσίπρα, μία συνέντευξη της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, η οποία το προηγούμενο χρονικό διάστημα βρέθηκε στο επίκεντρο μεγάλων σκανδάλων, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ακόμη κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν άντεξε και αντέδρασε.

Η Μαρέβα έδωσε τη δική της εξήγηση για τη βελτίωση της ελληνικής οικονομίας.

Όπως δήλωσε στη Die Welt, η μεταστροφή του οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα δεν οφείλεται στην κυβέρνηση και στις προσπάθειες που έχει καταβάλει, αλλά στο γεγονός πως ο Κυριάκος βρίσκεται στην αντιπολίτευση!

Όπως είναι φυσικό, το ζεύγος, από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το περιεχόμενο της συνέντευξης έγινε αντικείμενο χλευασμού και περιπαικτικών σχολίων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

“Είναι δυνατόν να δηλώνει πως το οικονομικό κλίμα και η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας βελτιώνονται επειδή ίσως, κάποια στιγμή γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης ή επειδή οι ξένοι βλέπουν την δήθεν επερχόμενη πολιτική αλλαγή;”, σχολίαζαν ακόμη και άνθρωποι οι οποίοι πρόσκεινται στη ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν έντονη μεταξύ να ξεσπάσει καυγάς στο ζευγάρι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε με ιδιαίτερα αυστηρό ύφος από τη σύζυγό του να μην ξαναδώσει συνέντευξη, με εκείνη να αντιδρά έντονα. Λέγεται μάλιστα πως της είπε πως με αυτόν τον τρόπο τον γελοιοποιεί. Κανείς δεν γνωρίζει αν η Μαρέβα θα ακολουθήσει τις οδηγίες του συζύγου της.

Η συνέχεια πάντως αναμένεται να είναι ενδιαφέρουσα, όπως και να έχει…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.