Τραγικό με 56χρονο, Λέσβο: Προτίμησε να καεί ζωντανός για να σώσει τα… Απαρηγόρητη η μάνα

Ποιος ο τραγικός θάνατος άνδρα στη Λέσβο, αφού κάηκε σε πυρκαγιά;

Με χιλιάδες ευρώ στα χέρια βρέθηκε ο ένας από τους δύο αδελφούς που έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά στο σπίτι τους στη Λέσβο.

Μακάβρια αποκάλυψη ήρθε στο φως μετά την τραγωδία που συγκλόνισε τη Λέσβο την περασμένη Παρασκευή, όταν δύο αδέλφια από τον Πολιχνίτο, ο Γιώργος και ο Στράτος , 56 και 54 ετών, κάηκαν ζωντανά μέσα στο σπίτι τους, που τυλίχτηκε στις φλόγες, και καταπλακώθηκαν από τη στέγη που κατέρρευσε.

Οπως όλα δείχνουν, ο ένας έχασε τη ζωή του στην απέλπιδα προσπάθειά του να σώσει «τουβλάκια» με χαρτονομίσματα που άγγιζαν τα 50.000 ευρώ!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη φονική πυρκαγιά, που μάλλον ξέσπασε από ένα αναμμένο καντήλι.

Όταν το ένα από τα αδέλφια βρέθηκε νεκρό μέσα στα ερείπια, κρατούσε στα χέρια του πακεταρισμένες δεκάδες δεσμίδες με τις οικονομίες της οικογένειας.

Οι οποίες ξεπερνούσαν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 50.000 ευρώ.

Αυτές προσπάθησε να γλιτώσει, αντί να βγει από το παραδομένο στις φλόγες σπίτι, με αποτέλεσμα να θυσιάσει τη ζωή του!

Δεν έχει εξακριβωθεί αν ο άτυχος άνδρας ήταν μέσα στο σπίτι και προσπάθησε να πάρει μαζί του και τα χρήματα ή αν είχε βγει έξω και επέστρεψε για να τα πάρει, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από τη στέγη και να βρει τραγικό θάνατο.

Απαντήσεις, σύμφωνα με το lesvosnews.gr, θα δώσει η 73χρονη μητέρα του, η οποία θα καταθέσει στο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής στην κατοικία της οικογένειας.

Τα δύο αδέλφια αντιμετώπιζαν προβλήματα νοητικής υστέρησης και για τον λόγο αυτόν ζούσαν με τη μητέρα τους, η οποία είδε μπροστά στα μάτια της τους γιους της να καίγονται.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.