Ιατρικό ανακοινωθέν για Παύλο Πολάκη: Κατέρρευσε στη Βουλή ο υπουργός Υγείας

Τι ανακοίνωσαν οι γιατροί για την κατάσταση του Παύλου Πολάκη;

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών εισήχθη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μετά από επεισόδιο παροξυσμικής κολπικής μαρμαρυγής, το οποίο υπέστη όσο βρισκόταν στη Βουλή.

Μετά από εξέταση από το γιατρό της Βουλής, κρίθηκε πως πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο υπουργός αναμένεται να νοσηλευτεί τουλάχιστον μέχρι αύριο, Παρασκευή.

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης όταν μεταφέρθηκε κάτω απο άκρα μυστικότητα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Αθήνας ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με κολπική μαρμαρυγή σύμφωνα με ρεπορτάζ του HealthReport.gr.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Παύλος Πολάκης μετέβη στο Ιπποκράτειο έπειτα απο αδιαθεσία που αισθάνθηκε καθώς εμφάνισε αρρυθμίες.

Οι γιατροί του νοσοκομείου με βάση τις ίδιες πηγές, μετέφεραν τον αναπληρωτή υπουργό στην πανεπιστημιακή καρδιολογική κλινική προκειμένου να τον υποβάλουν σε σειρά εξετάσεων.

Οι αρχικές πληροφορίες σύμφωνα με το HealthReport.gr, έλεγαν πάντως ότι ο Παύλος Πολάκης παρουσίασε αδιαθεσία με συμπτώματα αρρυθμίας και κολπικής μαρμαρυγής. Κάτι που επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Υγείας, ο κ. Πολάκης εισήχθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Για προληπτικούς λόγους ο αναπληρωτής υπουργός μεταφέρθηκε στη μονάδα εμφραγμάτων.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μετά την εισαγωγή του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο ο αναπληρωτής υπουργός υγείας έγραψε:

«ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ. Μην ανησυχείτε έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα… Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον και τις ευχές, με συγκινήσατε. Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς της καρδιολογικής κλινικής και μονάδας του Ιπποκράτειου».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.