Σκάνδαλο: Σε ποιον συνέταιρο του Μπόμπολα παραχωρεί το management της Πήγασος ο Σαββίδης

Σε ποιον συνέταιρο του Μπόμπολα παραχωρεί το management της Πήγασος ο Σαββίδης;

Σε σκάνδαλο μεγατόνων τείνει να εξελιχθεί η διαδικασία επανέκδοσης των εφημερίδων της χρεοκοπημένες εκδοτικής εταιρείας «Πήγασος» της οικογένειας Μπόμπολα, από τον Ιβάν Σαββίδη.

Αφού τα τελευταία εικοσιτετράωρα υπάρχει έντονη φημολογία, πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και της ΣΕΚΑΠ Σαββίδης , έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Δημήτρη Μάρη και το μάνατζμεντ των υπό επανέκδοση εφημερίδων της “Πήγασος” (Έθνος, Έθνος της Κυριακής και ΗΜΕΡΗΣΙΑ) θα αναλάβει ο δεύτερος.

Το σκάνδαλο στην υπόθεση αυτή, και εφόσον πάντα επιβεβαιωθεί η έντονη φημολογία, είναι πως ο Δημήτρης Μάρης είναι συνέταιρος με τον Φώτη Μπόμπολα στην εταιρεία στοιχήματος Stoiximan.

Και επί της ουσίας ο Μπόμπολας, με “μπροστινό” τον Μάρη ξαναπαίρνει στα χέρια του (εντελώς… τζάμπα) τα έντυπα που ο ίδιος χρεοκόπησε, ρίχνοντας παράλληλα και ένα “φέσι” 200 εκατομμυρίων ευρώ στις Τράπεζες – όσα είναι τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια της “Πήγασος”!

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως στις αρχές του καλοκαιριού, ο Σαββίδης αποφάσισε να διακόψει την χορηγία που είχε συνάψει η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ με την Sportingbet του Ροδόλφου Οντόνι και να ανακοινώσει συμφωνία με την Stoiximan των Μάρη – Μπόμπολα.

Γεγονός που επιβεβαιώνει τις άριστες σχέσεις των δύο πλευρών.

Για το θέμα της Πήγασος γράφουν και τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ:

Στον ισχυρό άνδρα της 24media, αποφάσισε να «δώσει» τα κλειδιά του Πήγασου ο επιχειρηματίας Ιβαν Σαββίδης.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, οι δυο άνδρες ήρθαν σε συμφωνία, εξέλιξη που σημαίνει ότι η επιχείρηση που «στήνει» στα media ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, θα «τρέξει» με το management να είναι στα χέρια του Δημήτρη Μάρη.

Αν και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του κ. Σαββίδη, έπαιξε η καλή γνώμη που έχει προσωπικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για το αφεντικό της 24media, κανείς δεν παραβλέπει ότι ο κ. Μάρης, είναι συνέταιρος του πρώην μεγαλομετόχου του Πήγασου, Φώτη Μπόμπολα στην στοιχηματική εταιρεία Stoiximan.

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τα παραπάνω αξίζει να σημειωθεί ότι χθες το βράδυ, είχε προγραμματιστεί συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη, με σαράντα περίπου στελέχη του Πήγασου. Εκεί επρόκειτο να ανακοινωθεί το νέο οργανόγραμμα.

Τελικά, το μόνο που ακούστηκε ήταν ότι το σύνολο των συμφωνιών θα επανεξεταστεί από μηδενική βάση, υπό την εποπτεία του Δημήτρη Μάρη. Για την ιστορία και μόνο αξίζει να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση είχε επιχειρήσει και κατά το παρελθόν να «εμπλέξει» στα media τον συγκεκριμένο επιχειρηματία.

Την πρώτη φορά προτρέποντας τον να συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του Μega και την δεύτερη το Μέγαρο Μαξίμου επιχείρησε να δημιουργήσει ένα σχήμα που θα συμμετείχε στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες υπό τον κ. Μάρη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Μάρης έχει στην κυριότητά του τα ενημερώτικά sites news247.gr, sport24.gr, είναι μέτοχος στην ελληνική έκδοση της Huffington Post, ενώ κατέχει και το ραδιόφωνο 247 με διευθυντή τον Κώστα Αρβανίτη, πρώην διευθυντή του ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο».

Το θέμα εκτός από την επιχειρηματική – μηντιακή διάσταση έχει και πολύ σοβαρές πολιτικές προεκτάσεις.

Και όπως λένε οι πληροφορίες, το παρακολουθεί πολύ στενά και η Νέα Δημοκρατία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Κάνε Like στο Fimes.gr