Βόμβα από Τέρη Χρυσό για… γιο Μητσοτάκη: “Όσο σιωπά εκείνος…”

Τι αποκάλυψε ο Τέρης Χρυσός για τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Εδώ και αρκετά χρόνια κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γιος του Τέρη Χρυσού από τη δήθεν παράνομη σχέση που διατηρούσε με την Ντόρα Μπακογιάννη.

Δίνουν και παίρνουν σε πολλά blogs οι φήμες ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι γιος της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Τέρη Χρυσό. Οι ίδιες διαρροές φαίνεται να αναζωπυρώνονται το τελευταίο διάστημα για κάποιο λόγο. Τι συμβαίνει πραγματικά;

Από ότι φαίνεται τη συγκεκριμένη φήμη, την είχε διαδώσει ο Τζίμης Πανούσης σε ραδιοφωνική του εκπομπή, όπου ισχυριζόταν μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γιος της Ντόρας Μπακογιάννη και καρπός του νεανικού έρωτα με τον τραγουδιστή Τέρη Χρυσό.

Όλα όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής, Τέρης Χρυσός για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας…

«Είχα ισχυρούς δεσμούς με την οικογένεια Μητσοτάκη. Ερχόταν ο Μητσοτάκης στο μαγαζί που δούλευα και η Ντόρα και τη μητέρα γνώρισα, την κυρία Μαρίκα με τα ωραία ντολμαδάκια της.

Όχι ρε παιδάκι μου, όχι. Θα έπρεπε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης να με καλέσει μια μέρα να δώσουμε μια κοινή συνέντευξη και να πούμε αυτά που πρέπει να πούμε στον κόσμο.

Όσο σιωπά εκείνος, τόσο δίνει τροφή για σχόλια», είπε ο Τέρης Χρυσός.

Διαβάστε πώς κρυφή δημοσκόπηση καίει τον Μητσοτάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.