Ξέσπασε η Τσόλκα: Έξαλλη με Έψιλον-Ιβάν και απομάκρυνση Φουρθιώτη. Γελάνε οι πέτρες

Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες μετά τη συμφωνία του Ιβάν Σαββίδη για εξαγορά του Epsilon.

Μάλιστα, διαδικτυακά δημοσιεύματα, που αναπαρήχθησαν σωρηδόν σε sites και blogs και έγιναν θέμα συζήτησης στα social media, υποστηρίζουν πως ο Μένιος Φουρθιώτης αποτελεί παρελθόν από το κανάλι.

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, ο οικοδεσπότης της εκπομπής Αποκαλυπτικά δεν θα βγει on air την νέα σεζόν, καθώς μεταξύ των όρων που έβαλε ο νέος ιδιοκτήτης του καναλιού ήταν και η απομάκρυνσή του.

Ωστόσο, ασφαλείς πληροφορίες που μεταδόθηκαν παράλληλα με την είδηση για την επίτευξη της συμφωνίας ανέφεραν ότι, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για την παραμονή ή αποχώρηση κανενός εκ των παρουσιαστών, οι περισσότεροι εκ των οποίων, εξάλλου, βρίσκονται στις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μέσω της σελίδας της στο Facebook, η Αλεξάνδρα Τσόλκα, που συνεργάζεται με τον Μένιο στην εκπομπή, δεν έκρυψε την ενόχλησή της για όσα γράφονται.

«Πόσο με εντυπωσιάζει που ένα κείμενο -το ίδιο ακριβώς- για το Ε έχει περάσει απ’ όλα τα sites με τα ίδια ακριβώς ακόμα και λάθη! Καλά, ρεπορτάζ δεν κάνει κανείς, αλλά ούτε στο κόπο να γράψουν ένα καινούργιο δε μπαίνουν; Να αλλάξουν κανα “και” βρε αδελφέ, να βάλουν μεσότιτλους, κάτι τέλος πάντων… Μα όλοι;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε σε ποιον πούλησε το μερίδιό του στο Mega ο Σαββίδης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.