Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ποια εκπομπή θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΙ. Έτοιμη για επάνοδο

Ποια εκπομπή θα παρουσιάσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Σχεδόν 2,5 μήνες μετά το τέλος του Survivor, και πολλοί ήταν εκείνοι που θεωρούσαν δεδομένη την παρουσία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον ΣΚΑΪ.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να τη δούμε ξανά μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες μας σε κάτι που γνωρίζει καλά, την αθλητική δημοσιογραφία.

Με επίσημο δελτίο Τύπου, ο σταθμός ανακοίνωσε ότι η Ευρυδίκη θα παρουσιάσει μαζί με τον Μανώλη Σφακάκη το βράδυ της Πέμπτης μια εκπομπή για να μας βάλουν στο κλίμα του αγώνα της εθνικής Ελλάδος.

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω.

“Το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα κρίσιμα εντός έδρας παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας στην προσπάθεια για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 έρχεται αυτή την Πέμπτη στις 21:45 ζωντανά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Λίγες ημέρες πριν από τον καθοριστικό αγώνα με το Βέλγιο, η Ελλάδα υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Εσθονία, με μοναδικό στόχο τη νίκη, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα μπορεί να της στοιχίσει ακριβά στην τελική ευθεία των European Qualifiers.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα του μεγάλου παιχνιδιού θα αρχίσει στις 21:00, με την εκπομπή «Στο δρόμο για το Μουντιάλ».

Σε απευθείας σύνδεση με το γήπεδο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Μανώλης Σφακάκης θα μας βάλουν στο κλίμα του αγώνα. Θα μάθουμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων από τον Νίκο Σταματέλο και τον Αρη Τσιάρα που θα αναλάβουν το ρεπορτάζ του αγωνιστικού χώρου και θα παρακολουθήσουμε τις δηλώσεις των προπονητών και την αποκλειστική συνέντευξη του Κώστα Σταφυλίδη.

Στις 21:45 είναι η ώρα για τη σέντρα. Ο Μανώλης Σφακάκης θα είναι στην περιγραφή του σπουδαίου ματς.”

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.