Νεκρός γνωστός 33χρονος ποδοσφαιριστής και πατέρας στις ράγες του Μετρό [φωτο]

Τραγικό θάνατο βρήκε στις ράγες του μετρό στην Ομόνοια 33χρονος ποδοσφαιριστής από τον Πλάτανο Ηλείας.

Ο άτυχος Δημήτρης Κασκούτης, έχασε τη ζωή του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε στις γραμμές του μετρό, στον σταθμό της Ομόνοιας.

Το περιστατικό, σημειώθηκε περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και η επιχείρηση ολοκληρώθηκε στις δύο τα ξημερώματα.

Μετά τον απεγκλωβισμό του διακομίστηκε με ασθενοφόρο που ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο Δημήτρης Κασκούτης, πατέρας ενός τετράχτονου αγοριού ήταν ποδοσφαιριστής, με σπουδαία πορεία. Είχε αγωνιστεί σε πολλές ομάδες, όπως ο Πανηλειακός, ο Νηρέας, το Αιγάλεω, ενώ πριν από δύο χρόνια επέστρεψε στην Ηλεία, και στην ομάδα του Ολυμπιακού Λαμπετίου.

Ο νεαρός, Δημήτρης Κασκούτης, πατέρας ενός μικρού αγοριού, άγνωστο πως βρέθηκε στις ράγες την ώρα που περνούσε το τρένο. Σύμφωνα με αθηναϊκά ΜΜΕ το δυστύχημα συνέβη λίγα λεπτά μετά τις δώδεκα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Απεγκλωβίστηκε απο τους πυροσβέστες περίπου στις 2 τα ξημερώματα και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου και κατέληξε, υποκύπτοντας στα βαριά τραυμάτά του.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν τι ακριβώς συνέβη και βρέθηκε ο 33χρονος Δημήτρης Κασκούτης στις ράγες.

Ο Δημήτρης Κασκούτης ήταν ταλέντο στο ποδόσφαιρο, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του στον Ερμή Πλατάνου και συνεχίζοντας στον Πανηλειακό και αργότερα στο Αιγάλεω. Τελευταία είχε αγωνιστεί σε ομάδες του τοπικού της Ηλείας, όπως τα Μακρίσια, το Λαμπέτι και άλλες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.