Μπλόκο στον ΕΝΦΙΑ από τρεις κορυφαίους Νομικούς: Τι να κάνετε για να μην πληρώσετε

Τι πρέπει να κάνετε αν θέλετε να αποφύγετε να πληρώσετε τον ΕΝΦΙΑ;

Τρεις κορυφαίοι νομικοί αναλαμβάνουν δράση κατά του ΕΝΦΙΑ και ζητούν τη συνδρομή του κόσμου.

Τρεις κορυφαίοι Έλληνες Νομικοί προχωρούν σε μια Πρωτοβουλία Αντίστασης που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα σε ότι έχει να κάνει με τον ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΦΟΡΟ επί της ακίνητης περιουσίας των καθημαγμένων Ελλήνων, τον διαβόητο ΕΝΦΙΑ (τον οποίο δεν πλήρωναν και θα «καταργούσαν» Τσίπρας και Καμμένος) .

Οι δικηγορικές εταιρείες «Οικονομόπουλος και Συνεργάτες» (ΑΜ ΔΣΑ 80137, www.ikonomopoulos.gr) και «Φλογαΐτης – Σιούτη και Συνεργάτες» (ΑΜ ΔΣΑ 80517, www.flogaitissioutis.com ), με αίσθημα ευθύνης,σε συνεργασία με έμπειρους φοροτεχνικούς συμβούλους και δικηγόρους από όλη την Ελλάδα, δίνουν την ευκαιρία στους υπόχρεους ΕΝΦΙΑνα καταβάλλουν τον τρέχοντα ΕΝΦΙΑ «με επιφύλαξη» και να διεκδικήσουν την επιστροφή του.

Σύμφωνα με την υπάρχουσα σχετική νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣΤΕ), το οποίο αποφάνθηκε σε ανάλογες περιπτώσεις με τις αποφάσεις 2334 και 2337 του 2016, όσοι συμπολίτες φορολογούμενοι πιστεύουν ότι ο ΕΝΦΙΑ που τους έχει καταλογιστεί είναι άδικος και δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή πραγματική αξία των ακινήτων τους, όσοι έχουν ακίνητα σε περιοχές που οι αντικειμενικές αξίες δεν έχουν αναπροσαρμοστεί, όπως θα έπρεπε, τα τελευταία δύο χρόνια ή αναπροσαρμόσθηκαν λανθασμένα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν στη δίκαιη διεκδίκησή τους.

Παρότι ο ΕΝΦΙΑ έχει υπολογιστεί λανθασμένα για εκατομμύρια Έλληνες, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι καταθέσουν μέχρι 30 Σεπτεμβρίου ατομικές ενδικοφανείς προσφυγές στις Δ.Ο.Υ. που υπάγονται.

Είναι η πρώτη φορά που οι πολίτες μεθοδικά και οργανωμένα μπορούν να περάσουν στην αντεπίθεση ενάντια σε ένα διεφθαρμένο κράτος το οποίο με την ανοχή των δανειστών αντί να μεταρρυθμιστεί έχει ακόμη πιο χυδαία Φορομπηχτικό, ανηλέητο, ανήθικο, άδικο, διαπλεκόμενο και διαφθαρμένο. Είναι τώρα η στιγμή της μεγάλης αντεπίθεσης των πολιτών.

Παράλληλα, επειδή το πρόβλημα αφορά σε 7.000.000 Έλληνες, απευθύνεται πρόσκληση στους συναδέλφους δικηγόρους να συνεργαστούν ώστε να εξυπηρετηθούν οι πολίτες σε όλα τα σημεία της χώρας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο diktyo@enfiaprosfigi.gr

________________________________________
Οι δύο δικηγορικές εταιρίες στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν κοινωνικά το ζήτημα, όρισαν ως συνολική αμοιβή και τα έξοδα συμμετοχής στη σχετική ομαδική διεκδίκηση τα Eκατό Eυρώ συν ΦΠΑ (€124), προκειμένου να είναι προσιτό σε κάθε φορολογούμενο.

Για τη συμμετοχή κάθε φορολογούμενου, χρειάζεται ανάθεση της υπόθεσης στους Δικηγόρους με τρόπο που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα ή στο 875 876 8888.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.enfiaprosfigi.gr (χωρίς χρέωση) ή καλέστε από σταθερό ή κινητό στο875 876 8888(με χρέωση 0,79€/1’*).

*Χρέωση από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας)
Χρέωση από κινητό 0,75€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020

Είναι η πρώτη φορά που οι πολίτες μεθοδικά και οργανωμένα μπορούν να περάσουν στην αντεπίθεση ενάντια σε ένα διεφθαρμένο κράτος το οποίο με την ανοχή των δανειστών αντί να μεταρρυθμιστεί έχει ακόμη πιο χυδαία Φορομπηχτικό, ανηλέητο, ανήθικο, άδικο, διαπλεκόμενο και διαφθαρμένο. Είναι τώρα η στιγμή της μεγάλης αντεπίθεσης των πολιτών.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.