Χοντρό άκυρο Μακρόν σε Μητσοτάκη: «Θα κάνει μόνος του δηλώσεις…» Έψαχναν φωτογραφία οι ρεπόρτερ

Πώς έφαγε άκυρο από τον Μαρόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Σε απίστευτο φιάσκο εξελίχτηκε η ολιγόλεπτη συνάντηση Μακρόν – Μητσοτάκη το πρωί της Παρασκευής.

Ο Μακρόν που είχε ξενυχτήσει στο προεδρικό τον είδε στα γρήγορα στο χώρο υποδοχής της οικίας του Γάλλου πρέσβη (στο χωλ του σπιτιού του δηλαδή), δεν προχώρησαν ούτε καν στο σαλόνι ή έστω στο γραφείο του και δεν δέχθηκε να κάνει κοινές δηλώσεις μαζί του.

Μάλιστα οι Γάλλοι ζήτησαν από τον Μητσοτάκη να απομακρυνθεί σύντομα από το κτίριο μετά το τέλος της συνάντησης τους με αποτέλεσμα ο Μητσοτάκης να μην κάνει ούτε δηλώσεις με φόντο την Γαλλική πρεσβεία και να τις κάνει αργότερα από τα γραφεία της ΝΔ.

Μάλιστα δεν βγήκε ούτε μια φωτογραφία μαζί του. Ευτυχώς που είχε βγει μια φωτογραφία μαζί του χθες στο προεδρικό Μέγαρο και έχει κάτι να δείχνει!

Τέτοιο στραπάτσο ούτε ο Γεωργιάδης που έτρεχε πίσω από τη Μέρκελ για να φωτογραφηθεί μαζί της.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν είχε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον οποίο όπως ανέφερε «είχε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση για όλα τα κρίσιμα θέματα, που αφορούν τη χώρα μας και την Ευρώπη, αλλά και για την ανάγκη εμβάθυνσης της Ευρωζώνης».

«Ο Εμανουέλ Μακρόν ήρθε στη χώρα μας για να στηρίξει την Ελλάδα. Και μάλιστα στην αρχή της θητείας του. Κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και προσέθεσε:

«Αντιμετωπίζουμε πάντα θετικά και δημιουργικά τις πρωτοβουλίες που στηρίζουν την Ελλάδα. Χωρίς υπονόμευση, ιδεοληψία, μικροπολιτικές κριτικές. Είμαστε η παράταξη που βάζει πάνω από όλα το συμφέρον της χώρας».

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στη γραμμή της ΝΔ: «Πιστεύουμε στις μεγάλες αλλαγές που δημιουργούν νέες ευκαιρίες και περισσότερες δουλειές για όλους. Διεκδικούμε για την πατρίδα μας ρόλο ισότιμου εταίρου και όχι επαίτη στα ευρωπαϊκά δρώμενα. Υποστηρίζουμε διαχρονικά, ενεργά, έμπρακτα τις ελληνογαλλικές σχέσεις. Και το ίδιο θα κάνουμε και στο μέλλον».

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «η Γαλλία είναι μια χώρα που μπορεί να συμβάλλει με σημαντικό τρόπο στην επιστροφή της Ελλάδας σε μια σταθερή και ισχυρή ανάπτυξη, κάτι που αποτελεί βασικό, κεντρικό στόχο της πολιτικής μας».

Ο κ. Μητσοτάκης έκλεισε τη δήλωσή του με το βασικό του σύνθημα στην ΔΕΘ: «Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Κάνε Like στο Fimes.gr