Απίστευτη κίνηση Μακρόν: Πώς έσπασε το πρωτόκολλο στο Σύνταγμα. Λατρεία [φωτο, video]

Ποια η απίστευτη κίνηση του Εμανουέλ Μακρόν που «τσάκισε» το πρωτόκολλο στο Σύνταγμα;

Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας, σπάζοντας το εθιμοτυπικό πρωτόκολλο άλλαξε το πρόγραμμά του και αντί να φύγει στις 15:15 για αεροδρόμιο, πήγε στο Σύνταγμα!

Μπριζίτ και Εμανουέλ Μακρόν μετά το γεύμα και τη συζήτηση που είχαν με μέλη της γαλλικής κοινότητας της Αθήνας στο γαλλικό ινστιτούτο, αλλά και Έλληνες καλλιτέχνες και διανοούμενους, κανονικά θα έφευγαν για αεροδρόμιο στις 15:15 προκειμένου να αναχωρήσουν για Παρίσι στις 4 το μεσημέρι.

Ωστόσο, αποφάσισαν να αλλάξουν το πρόγραμμά τους. Εκτός του ότι παρέμειναν πολύ περισσότερο στο γαλλικό ινστιτούτο, Εμανουέλ και Μπριζίτ αποφάσισαν να μην φύγουν αμέσως αλλά να κάνουν μια βόλτα στην Αθήνα!

Εκεί ο Εμανουέλ Μακρόν, όχι στην άδεια πλατεία όπως χθες, αλλά στη γεμάτη με κόσμο πλατεία Συντάγματος μπήκε στο πλήθος, αγκαλιάζεται με τον κόσμο, βγάζει selfies με μικρούς μεγάλους και χαιρετά όποιον τον πλησιάζει.

https://www.youtube.com/watch?v=jcewTbBSvhE

Ο Εμανουέλ Μακρόν με τη σύζυγό του Μπριζίτ εξέπληξαν τους πάντες και πριν αναχωρήσουν από την Αθήνα έκαναν βόλτα και στην Ερμού.

Εκεί, συνάντησαν μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι τους πλησίασαν, τους χαιρέτησαν και έβγαλαν selfies μαζί τους.

Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να φωτογραφηθούν με τον Γάλλο πρόεδρο ήταν και ένας πρώην παίκτης του X-Factor.

Ο λόγος για τον Μπράντλεϊ Γουάιτ-Ντέιλ, από τους Stereo Soul.

Τη φωτογραφία πόσταρε στο Instagram, γράφοντας: «Και καθώς περπατάω στον δρόμο, έρχεται ο πρόεδρος της Γαλλίας και με χαιρετάει, με κοιτάζει στα μάτια και μου λέει: “Καλημερα! Τι κάνετε;”».

And then, as I'm walking along tbe street, the president of France comes and shakes my hand, looks me in the eye and says: "Bonjour! Comment ça va?" #macron #france #athens

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bradley White-Dale (@bradleywhitedale) στις

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.