Αποκάλυψη για Κώστα Μπακογιάννη: Γιατί αρνείται το εξώγαμο παιδί του; Πώς εμπλέκεται η Ντόρα

Γιατί αρνείται το εξώγαμο παιδί του ο Κώστας Μπακογιάννης;

Γιατί ο δήμαρχος Καρπενησίου και γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κώστας αρνείται να αποδεχτεί το εξώγαμο παιδί του;

Μια ιστορία από τα παλία, μια ιστορία που λίγοι γνώρισαν…ότι μάθαμε, το μάθαμε τον Γενάρη του 2014 χωρίς όμως να μάθουμε το τελικό αποτέλεσμα και πως τελικά αυτοί οι δύο άνθρωποι βρήκαν άκρη!

Μια μεγάλη προσωπική περιπέτεια περνάει τα τελευταία δύο χρόνια ο γιός της Ντόρας, δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης.

Μετά το χωρισμό από τη νόμιμη σύζυγό του κ. Κάλλια Καμπουρίδου, με την οποία έχει δύο παιδιά, έμπλεξε σε μια άλλη ιστορία, σε μια σχέση, καρπός της οποία είναι ένα ακόμη παιδί. Ένα κοριτσάκι το οποίο τώρα είναι μόλις 11 μηνών.

Πριν ακόμη γεννηθεί το παιδί, το ζευγάρι χώρισε. Ο κ. Μπακογιάννης θέλησε να αναγνωρίσει το εξώγαμο παιδί, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά όπως πίστευε.

Η μητέρα του παιδιού, που καθόλου ευχάριστα δεν δέχθηκε την απόφαση του χωρισμού τους, απαίτησε μια ιδιαίτερα υψηλή διατροφή για να δεχθεί να ομαλοποιηθεί η κατάσταση ανάμεσα στους δύο.

Το ποσό που ζητάει σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα φτάνει τα 6.000 μηνιαίως. Ο κ. Μπακογιάννης της ανακοίνωσε ότι δεν σκοπεύει να το δώσει, αφού τα μηνιαία του έσοδα είναι μόλις 1400 ευρώ από το μισθό του Δημάρχου.

Εκεί ακριβώς ξεκίνησε η δικαστική περιπέτεια των δύο πλευρών. Η Μητέρα κατέθεσε αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας να της επιδικαστεί το συγκεκριμένο ποσό, επικαλούμενη την οικογενειακή κατάσταση της οικογένειας Μητσοτάκη.

Στρέφεται κατά της μητέρας του κ. Μπακογιάννη, της Ντόρας Μπακογιάννη, υποστηρίζοντας ότι εκείνη ως γιαγιά έχει την οικονομική δυνατότητα να συνεισφέρει για τη διατροφή και τα έξοδα ανατροφής του παιδιού.

Στο κείμενο της αίτησης, φέρεται ότι προσάπτει και γενικότερη αδιαφορία του Κώστα Μπακογιάννη απέναντι στο παιδί από την ημερομηνία της γέννησής του.

Όταν η υπόθεση παίρνει πολιτικές διαστάσεις

Ήδη στα δικαστήρια συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα και αναμένεται η απόφαση. Μένει η συζήτηση της κύριας αγωγής.

Η συνέχεια δεν περιορίζεται σε ένα αυστηρό “οικογενειακό” θέμα λόγω του δημόσιου ρόλου που έχουν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Και αυτό δεν αφορά μόνο την πλευρά του κ. Μπακογιάννη αλλά και την άλλη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, θέλει να εγκαταλείψει το Δήμο Καρπενησίου και να διεκδικήσει στις εκλογές του Μαΐου τη θέση του περιφερειάρχη της Στερεάς Ελλάδας ως ανεξάρτητος υποψήφιος υποστηριζόμενος από τη ΝΔ.

Εχοντας μπροστά του προεκλογικό αγώνα θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει τα προσωπικά του θέματα, για να μην γίνονται αιτία κριτικής των αντιπάλων του.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, έχει τις δικές της φιλοδοξίες στην πολιτική και δεν θέλει άλλα «βαρίδια» στην ήδη επιβαρημένη εικόνα της οικογένειας Μητσοτάκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το σύστημα επιρροής των δημοσιογραφικών διαδρομών της κυρίας Μπακογιάννη, προσπάθησε επανειλημμένα να εξαφανιστεί η είδηση, ώστε να μη σταθεί η διαμάχη με την κ. Ζαννή για τη διατροφή του εξώγαμου παιδιού εμπόδιο στους πολιτικούς σχεδιασμούς της ίδιας και του γιού της.

Εγγονή του Γεωργίου Ράλλη η μητέρα του εξώγαμου παιδιού

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα είναι και αυτή πολιτικό πρόσωπο. Στα μέσα ενημέρωσης έχει ήδη διαρρεύσει το όνομά της.

Πρόκειται για την Μαίη Ζαννή, η οποία είναι εγγονή του αείμνηστου Γεωργίου Ράλλη, ο οποίος διατέλεσε πρωθυπουργός. Θεωρείται ότι έχει οικονομική επιφάνεια, χαίρει ευρύτερης κοινωνικής αποδοχής και αντιμετωπίζεται ως καλή επαγγελματίας και ικανό πολιτικό στέλεχος.

Έχει θητεύσει ως σύμβουλος της κ. Μπακογιάννη στο υπουργείο Εξωτερικών, ενώ στη συνέχεια ήταν στέλεχος και υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και κάποιοι λένε πως εργάζεται στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού.

Διαβάστε ποιου γνωστού δημοσιογράφου βάφτισε το παιδί ο Κώστας Μπακογιάννης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.