Νίκος Βούτσης: Γιατί μπήκε πραγματικά στο νοσοκομείο, τι έκρυβε το γραφείο του

Ένα περίεργο παιχνίδι έπαιξε το γραφείο του Προέδρου της Βουλής σχετικά με την εισαγωγή του Νίκου Βούτση στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Ενώ στην αρχή το γραφείο διέρρεε οτι πρόκεται για “προγραμματισμένο τσεκ απ”, η εξέλιξη έδειξε οτι τα πράγματα ήταν κάπως αλλιώς.

Η αλήθεια είναι οτι ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης εισήχθη στην Kαρδιολογική Kλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο κ. Βούτσης αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποφάσισε να επισκεφθεί τον προσωπικό του γιατρό, σύμφωνα με πληροφορίες απο το περιβάλλον του, ενώ συνεργάτες του επεσήμαιναν ότι ο Πρόεδρος της Βουλής βρισκόταν το πρωί στο γραφείο του και μετείχε στη σύσκεψη για τον προγραμματισμό των εργασιών του Κοινοβουλίου

“Πρόκειται για ένα προγραμματισμένο check up” έλεγαν αρχικά άλλοι συνεργάτες του, οι οποίοι εμφανίζονται ιδιαίτερα καθησυχαστικοί για την υγεία του Προέδρου της Βουλής.

Τελικά όμως, ο κ. Βούτσης υπεβλήθη σε στεφανιογραφία, απο την οποία προέκυψε ότι πρέπει να γίνει άμεσα αγγειοπλαστική επέμβαση για να του τοποθετηθεί στεντ.

Από την κλινική εξέταση και τις απεικονιστικές εξετάσεις του κ. Βούτση, διαπιστώθηκε ότι είχε σοβαρή στένωση σε κάποια αρτηρία.

Έτσι προκρίθηκε η λύση της αγγειοπλαστικής με μπαλόνι, δηλαδή της διαπλάτυνσης του στενωμένου αγγείου με ειδικό καθετήρα που στην άκρη του έχει ένα μικρό μπαλόνι και που εισάγεται στο αγγείο διαμέσου του δέρματος χωρίς χειρουργική τομή. Η επέμβαση έγινε με τοπική αναισθησία.

Ο Νίκος Βούτσης θα διανυκτερεύσει στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.