Σάλος στην Πάτρα: Γιατί έξαλλοι οι γονείς με δασκάλα Δημοτικού. Άνω κάτω το σχολείο

Τελεσίγραφο έδωσαν οι γονείς μαθητών Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας, προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα τους, σχετικά με την απομάκρυνση από το σχολικό συγκρότημα, εκπαιδευτικού.

Σήμερα το πρωί γονείς της έκτης τάξης, δεν επέτρεψαν στα παιδιά τους να μπουν στην τάξη.

Για την κίνηση τους αυτή είχαν ενημερώσει, τόσο τη Διευθύντρια του Σχολείου, όσο και τον Σχολικό Σύμβουλο από χθες, πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς.

Η παραμονή δασκάλας που την περασμένη χρονιά σύμφωνα με τις καταγγελίες γονέων και συναδέλφων της είχε επιδείξει αντιεκπαιδευτική και αντισυναδελφική συμπεριφορά, ήταν αυτό που προκάλεσε αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα γονέων.

Μάλιστα η συγκεκριμένη δασκάλα είχε παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Γιαννόπουλος, σε δηλώσεις του, εμφανίστηκε καθησυχαστικός, ως προς την διαχείριση του θέματος με σκοπό την εξεύρεση της χρυσής τομής.

Αξίζει να αναφερθεί πως αρκετοί γονείς στην περίπτωση που δεν βρεθεί άμεσα λύση, σκέφτονται ακόμη και την μετεγγραφή των παιδιών τους σε άλλα σχολικά συγκροτήματα.

Υπενθυμίζεται πως οι γονείς πριν την λήξη της περυσινής σχολικής χρονιάς, απέστειλαν έγγραφο με αποδέκτη τον Υπουργό Παιδείας και τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, με μοναδικό αίτημα την απομάκρυνση της εκπαιδευτικού από το σχολείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Κάνε Like στο Fimes.gr