Έκπληξη Ιβάν Σαββίδη: Στο Epsilon και οι «στοιχηματζήδες» Μπόμπoλας-Μάρης; Ο ρόλος του ΠΑΟΚ

Ποιες οι εξελίξεις γύρω από το Ε;

Νέα δεδομένα στο υπό διαμόρφωση τηλεοπτικό τοπίο αναμένεται να προκαλέσει η πιθανή είσοδος του Φώτη Μπόμπολα και του Δημήτρη Μάρη (συνεταίρων στην stoiximan.gr) στον τηλεοπτικό σταθμό «Εpsilon».

Όπως κυκλοφορεί σε επιχειρηματικούς κύκλους, οι δύο επιτυχημένοι ως «στοιχηματζήδες» αλλά αποτυχημένοι ως εκδότες, τα έχουν βρει σε όλα με τον Σαββίδη και αναμένεται να ενισχύσουν και οικονομικά τον υπό δημιουργία τηλεοπτικό σταθμό, αφού το «Εpsilon» θα στηθεί εξ’ ολοκλήρου από την αρχή.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση των δύο, Μπόμπολα και Μάρη, να «παίξουν μπάλα» στα τηλεοπτικά παίζει η αγωνία τους για το μέλλον του διαδικτυακού τζόγου, αφού βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να προκηρυχτεί κανονικός διαγωνισμός για άδειες διαδικτυακού στοιχήματος.

Υπενθυμίζεται πως Μάρης και Μπόμπολας κατέχουν μία εκ των 24 προσωρινών αδειών διαδικτυακού στοιχματισμού και συνεχίζουν να κινούνται σε «θολά νερά» σε ότι έχει να κάνει με το καθεστώς φορολόγησης των αποδεδειγμένα υψηλών κερδών τους.

Επίσης, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως η stoiximan.gr έγινε το καλοκαίρι χορηγός του ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, καταβάλλοντας αντίτιμο πολύ υψηλότερο από αυτό της αγοράς.

Επιπλέον, ο μικρομεσαίος μιντιακός όμιλος news247.gr του Μάρη ανέλαβε πρόσφατα το μάνατζμεντ για τη δημοσιογραφική επιστασία των υπό επανέκδοση εντύπων «Έθνος» και «Έθνος της Κυριακής» που ως γνωστόν απέκτησε ο Σαββίδης έναντι ενός εξευτελιστικού αντιτίμου.

Ο «αρραβώνας» Σαββίδη με Μπόμπολα-Μάρη φέρεται να έχει και τις ευλογίες του Μεγάρου Μαξίμου αφού οι συγκεκριμένοι τρεις επιχειρηματίες αποτελούν την αιχμή του δόρατος για την άλωση των ΜΜΕ από το Καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα αυτά βεβαίως θα επιβεβαιωθούν και στην πράξη εφ’ όσον ολοκληρωθεί τυπικά η μεταβίβαση του «Εpsilon» στον Σαββίδη, αφού υπάρχουν ακόμα μερικά ανοιχτά ζητήματα και δεν έχει δοθεί το πράσινο φως από το ΕΣΡ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.