Νέο τροχαίο σοκ με Πόρσε: Μετά τον Βακάκη νεκρός και ο γιoς του Accessorize [φωτο]

Ποιες οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο του γιου του mr Accssorize;

Η ζωή πολλές φορές παίζει περίεργα παιχνίδια και αρκετές καταστάσεις μοιάζουν να είναι προγεγραμμένες.

Κάτι σαν συμφωνία της μοίρας. Δεν είναι λίγες οι φορές που είδαμε πολύ γνωστές και ευκατάστατες οικογένειες να διαλύονται λόγω μιας απώλειας που τους σημάδεψε.

Πριν αρκετούς μήνες ο γιος του επιχειρηματία Απόστολου Βακάκη, Γιώργος, έφυγε από την ζωή μετά από δυστύχημα που είχε με την πόρσε του πατέρα του και μαζί με αυτόν άλλοι τρεις άνθρωποι.

Τώρα φαίνεται πως η ιστορία επαναλαμβάνεται αφού συνέβη το ίδιο και στον γιο του μεγάλου επιχειρηματία των Accessorize το περασμένο Σάββατο.

Ο λόγος για τον George Simon, γιος του επιχειρηματία Peter Simon, οποίος έχει στην κατοχή του την μεγάλη αυτοκρατορία των Monsoon και Accessorize.

Ο 32χρονος ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και στην συνέχεια καρφώθηκε σε δέντρο με την Πόρσε 911 Turbo, στο West Sussex.

Οι οικείοι του κάνουν λόγω για έναν πολύ καλό οδηγό ο οποίος δεν έπινε και δεν έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών. Ο μεγιστάνας δεν μπορεί να πιστέψει τον θάνατο του γιου του και η οικογένεια του έχει βυθιστεί σε βαθύ πένθος.

Βυθισμένος στη θλίψη ο Peter Simon, ιδρυτής μιας από τις πλουσιότερες αυτοκρατορίες μόδας της Βρετανίας. Ο γιος του πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα όταν η Πόρσε 911 Turbo που οδηγούσε καρφώθηκε σε δέντρο στο West Sussex το Σάββατο.

O Peter Simon είχε ξεκινήσει να πουλά παλτό στο Portobello Road πριν γίνει ο πιο επιτυχημένος μεγιστάνας μόδας στη Βρετανία. Η αξία της αυτοκρατορίας του εκτιμάται στα 600 εκατομμύρια λίρες. Ο γιος του ήταν επιχειρηματίας και πετυχημένος κατασκευαστής ακινήτων.

Ο Peter Simon και η επί 20 χρόνια σύζυγός του Kate απέκτησαν 4 παιδιά (George, Zara, Jessica, Camilla). To ζευγάρι χώρισε το 2000 και η Kate πήρε με το διαζύγιο 25 εκατομμύρια λίρες.

Αν και κρατούσε πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, η Kate έγινε πρωτοσέλιδο για τη σχέση της με τον James Hewitt, πρώην εραστή της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η κόρη του Peter Simon, Zara, είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν έπεσε από μπαλκόνι νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στην Ίμπιζα το 2012.


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.