Σοκ σε σχολεία: Μυστηριώδεις επιθέσεις με ναφθαλίνη. Μαθητές στο νοσοκομείο

Ποιες οι πρωτοφανείς επιθέσεις με ναφθαλίνη σε σχολεία του Αγρινίου;

Μια περίεργη υπόθεση ερευνά η Αστυνομία στο Αγρίνιο.

Μια σπείρα κάνει επιθέσεις σε σχολεία της πόλης ρίχνοντας ναφθαλίνη μέσα στις αίθουσες.

Τις τελευταίες μέρες έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 10 επιθέσεις ενώ κάποιοι μαθητές έχουν χρειαστεί νοσηλεία σε νοσοκομείο, μετά τις επιθέσεις.

Στο πιο πρόσφατο κρούσμα, μία 13χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί για ένα 24ωρο, ενώ στο νοσοκομείο πήγαν και άλλοι δύο μαθητές.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Συνείδηση», η 13χρονη μαθήτρια, μετά την επίθεση στο σχολείο της ένιωσε έντονη αδιαθεσία και διεκομίσθη στο νοσοκομείο.

Το κορίτσι εισέπνευσε την ναφθαλίνη, με αποτέλεσμα να υποστεί δηλητηρίαση.

Σύμφωνα μάλιστα με την καταγγελία των γονιών της συγκεκριμένης μαθήτριας, την ίδια μέρα με αντίστοιχα συμπτώματα που προκλήθηκαν από ναφθαλίνη, μεταφέρθηκαν τουλάχιστον άλλοι δύο μαθητές από το ίδιο σχολικό συγκρότημα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ο νέος Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου πραγματοποιεί σειρά επαφών τις τελευταίες ώρες με τους Διευθυντές των σχολικών συγκροτημάτων της περιοχής προσπαθώντας να δώσει λύση στο πρόβλημα, καθώς παρότι οι περιπολίες των αστυνομικών γύρω από τα σχολεία της πόλης έχουν ενισχυθεί, οι δράστες παραμένουν άγνωστοι.

Οι επιθέσεις ξεκίνησαν στις αρχές Οκτωβρίου από ορισμένους μαθητές, για να μην κάνουν μάθημα. Τότε, μάλιστα, ο διευθυντής του σχολείου είχε υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστων για απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Αντί, όμως, το φαινόμενο να υποχωρήσει πήρε διαστάσεις καθώς μέσα σε έντεκα ημέρες καταγράφηκαν συνολικά δέκα παρόμοια κρούσματα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις τελευταίες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2023 στις Πανελλήνιες 2023.