Φωτιά στον ανασχηματισμό: «Τρώει» ο Τσίπρας τον Καμμένο; Εξελίξεις

Ποιες οι ραγδαίες εξελίξεις στον επερχόμενο ανασχηματισμό; Τι ετοιμάζει ο Τσίπρας για τον Καμμένο;

Παρά την εικόνα της αρραγούς ενότητας που επιχειρούν να περάσουν προς τα έξω οι δύο κυβερνητικοί συνέταιροι Τσίπρας – Καμμένος, σύμφωνα με πληροφορίες, το Μέγαρο Μαξίμου είναι βαθιά ενοχλημένο από την σειρά των απίστευτων αποκαλύψεων για τον Υπουργό Άμυνας.

Όπως ανέφεραν μάλιστα είναι ένα βήμα πριν να πάρει «σοβαρές αποφάσεις».

Όλα θα εξαρτηθούν, από το εάν υπάρχει «κάποιο επιπλέον, πολύ χοντρό θέμα με τον Καμμένο, που ακόμη δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας», όπως τόνισαν πρόσωπα που βρίσκονται στον στενό πυρήνα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.

Γιατί και στο Μαξίμου αλλά και στην πολιτικο- δημοσιογραφική πιάτσα κυκλοφορούν απίστευτες φήμες και σενάρια για «νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις» που έπονται, και οι οποίες θα υποχρεώσουν είτε τον Καμμένο να παραιτηθεί, είτε τον Τσίπρα να τον αντικαταστήσει.

Βεβαίως αυτές είναι φήμες που μένει και να επιβεβαιωθούν…

Από εκεί και πέρα, και εφόσον ο Τσίπρας και με αφορμή τις αποκαλύψεις προχωρήσει σε σαρωτικό ανασχηματισμό και απομακρύνει από το Υπουργείο Αμύνης τον Καμμένο, το μόνο που μπορεί να του προσφέρει ως πολιτικό «αντίβαρο» για να συνεχίσουν οι ΑΝΕΛ να στηρίζουν την Κυβέρνηση, είναι μια θέση στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, αφού οι ΑΝΕΛ δεν θα ξαναμπούν στην Βουλή.

Και ο Καμμένος δεν θα έχει την αστική και ποινική κάλυψη που του προσφέρει η βουλευτική ασυλία.

Το μεγάλο ερώτημα πάντως που τίθεται σε αυτή την περίπτωση είναι, εάν αυτό αρκεί στον Καμμένο.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και συναρπαστικές…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.