Εξελίξεις με έγκλημα Μαρκόπουλο: Ποιο το άγνωστο δράμα 17χρονης που κατακρεούργησε η μάνα

Ποιες οι εξελίξεις για δολοφονία 17χρονης στο Μαρκόπουλο;

Σοκαρισμένο εξακολουθεί να είναι το πανελλήνιο από το φονικό στο Μαρκόπουλο το Σάββατο (14/10), με θύμα μία 17χρονη κοπέλα την οποία κατακρεούργησε με μαχαίρι η ίδια η μάνα της πριν βάλει τέλος στη ζωή της.

Ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα για το μέλλον, χαμογελαστό και γλυκομίλητο, έτσι περιγράφουν οι φίλοι της τη 17χρονη που δολοφονήθηκε από τη μητέρα της, μέσα στο σπίτι τους στο Μαρκόπουλο.

Η 51χρονη, σύμφωνα με την κατάθεση του πατέρα, αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία η 17χρονη δεν είχε αποκαλύψει σε κανέναν, σύμφωνα με το περιβάλλον της. Η γλυκιά 17χρονη ανέβαινε μόνη της τον Γολγοθά και τον πλήρωσε με την ίδια της τη ζωή.

Οι κολλητοί της φίλοι που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν το λαμπερό χαμόγελο της άτυχης 17χρονης, από το Σάββατο αναρτούν στους λογαριασμούς του στα Social Media,

φωτογραφίες της με τρυφερά λόγια. «Καλό ταξίδι Μαρίνα μου… ήσουν υπέροχη», γράφει μία φίλη της, ενώ ένας άλλος φίλος της, την παρακαλά να τους προσέχει από κει ψηλά…

Η συγκλονιστική κατάθεση του πατέρα της 17χρονης

«Εμείς θα φύγουμε από τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε με την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε».

Τα παραπάνω λόγια που ανήκουν στην μητέρα της 17χρονης, είπε ο τραγικός πατέρας στους αστυνομικούς στην κατάθεση που του πήραν μετά την τραγωδία…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο 53χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι η δολοφόνος και αυτόχειρας σύζυγός του είχε αποκτήσει εμμονή το τελευταίο διάστημα πως ήταν σοβαρά άρρωστη, ότι έπασχε από καρκίνο στο συκώτι.

«Πήγαμε σε γιατρό και κάναμε εξετάσεις, που έδειχναν ότι δεν είχε τίποτα. Επέμενε όμως. Μετά έλεγε ότι είχε καρκίνο σε άλλα σημεία του σώματος της. Τον τελευταίο μήνα προσπαθούσε να πείσει και εμένα ότι σοβαρά άρρωστος και εγώ και ότι έπρεπε να πάω σε γιατρό» ανέφερε και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Τις τελευταίες μέρες μου έλεγε ότι πρέπει να προετοιμάσουμε τον θάνατό μας».

Ο τραγικός σύζυγος και πατέρας ανέφερε επίσης ότι λίγο πριν την τραγωδία, η σύζυγός του φαίνεται να μην ακολουθούσε τη φαρμακευτική αγωγή της όπως θα έπρεπε.

«Έβλεπα κάποιες περίεργες κινήσεις. Εξαφανίζονταν τα χάπια της. Πιστεύω ότι κάπου τα έκρυβε, γιατί ίσως σκεφτόταν να αυτοκτονήσει με χάπια. Δεν φανταζόμουν ότι θα σκεφτόταν να κάνει κακό στο παιδί μας» είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ρεπορτάζ του Alpha:

Το όνειρο που δεν πρόλαβε να ζήσει

Η άτυχη 17χρονη είχε όνειρα για το μέλλον και δίψα για ζωή… Σύμφωνα με πληροφορίες η Μαρίνα είχε σκοπό να φύγει στο εξωτερικό μόλις τελείωνε το σχολείο για να συνεχίσει τις σπουδές της. Κανείς δεν περίμενε να συμβεί το μοιραίο, πόσω μάλλον να βρει τραγικό θάνατο από το χέρι της μητέρας της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.