Θρίλερ με δολοφονία 32χρονης, νεκροταφείο: Την σκότωσαν επειδή… Ποια υπόθεση ερευνούσε

Ποια η αιτία για δολοφονία 32χρονης στο νεκροταφείο;

Τέσσερα τουλάχιστον τραύματα από μαχαίρι στον θώρακα έφερε η κοπέλα που βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης δολοφονημένη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το θύμα, ηλικίας 32 ετών, βρέθηκε στον προαύλιο χώρο του νεκροταφείου ενώ στο σημείο υπήρχαν ενδείξεις ότι είχε προηγηθεί πάλη ανάμεσα στην κοπέλα και τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα δέχθηκε τις μαχαιριές στον τάφο και σύρθηκε ή ο δράστης το έσυρε για 15 μέτρα.

Η αστυνομία δεν έχει προβεί σε κάποια σύλληψη προς το παρόν.

Η νεαρή κοπέλα ήταν υπάλληλος του ΣΔΟΕ στον Πειραιά και σύμφωνα με πληροφορίες επισκεπτόταν τον τάφο φιλικού της προσώπου.

Η υπόθεση περιπλέκεται από την επαγγελματική δραστηριότητα της νεαρής γυναίκας και τις καταγγελίες του πατέρα.

Ο πατέρας της 32χρονης από την πλευρά του, μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1, έκανε λόγο για «πληρωμένο» δολοφόνο και κάλεσε το ΣΔΟΕ να ερευνήσει τις υποθέσεις που χειριζόταν η κόρη του, η οποία εργαζόταν στην Α’ ΔΟΥ Πειραιά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ επεσήμανε ότι: «Δεν το σκότωσε το παιδί τυχαίος δολοφόνος. Να βγει το ΣΔΟΕ να πει ποιες υποθέσεις χειριζόταν. Ήταν έξι χρόνια στο ΣΔΟΕ.

Όταν είσαι δικαστικός στο ΣΔΟΕ χειρίζεσαι τέτοιες υποθέσεις. Το παιδί ήρθε πληρωμένος δολοφόνος και το εκτέλεσε. Δεν περίμενα να τρώγανε το παιδί μέσα σε φυλασσόμενο χώρο, στο νεκροταφείο.

Ό,τι έγινε έγινε από το ΣΔΟΕ, από τη δουλειά της».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.