Εξελίξεις με άγριο έγκλημα 33χρονης, Β’ Νεκροταφείο: Ποιοι οι δολοφόνοι, σκοτεινό παρελθόν

Ποιες οι εξελίξεις με δολοφονία 33χρονης στο Νεκροταφείο;

«Να βγει το ΣΔΟΕ και να πει τι υποθέσεις είχε το κορίτσι στα χέρια του», ζήτησε ο πατέρας της 33χρονης που δολοφονήθηκε χθες το απόγευμα μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη είπε ότι η κόρη του ήταν στο Δικαστικό Τμήμα του ΣΔΟΕ και είχε κατά καιρούς δεχθεί απειλές, όχι όμως τώρα τελευταία.

«Ήταν πληρωμένος δολοφόνος», είπε ο τραγικός πατέρας, συμπληρώνοντας: «Ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου ότι θα μπω μέσα στη φυλακή και θα τον σκοτώσω».

Η νεαρή κοπέλα πήγαινε τον τελευταίο μήνα στο νεκροταφείο, καθώς είχε χάσει έναν φίλο της. Χθες το απόγευμα, γύρω στις 18:00 άγνωστος της επιτέθηκε με μαχαίρι καταφέροντάς της έξι μαχαιριές.

Αυτόπτης μάρτυρας δεν υπήρχε, ενώ στο σημείο του φόνου δεν βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος. Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένονται.

Από την πλευρά της η διευθύντρια της Α’ ΔΟΥ Πειραιά Α.Γερακούδη έκανε λόγο για μία από τις «συναδέλφους, που θέλεις να υπηρετήσεις μαζί τους».

Διευκρίνισε ότι η κοπέλα εργαζόταν στο τμήμα των Ελέγχων, αρνήθηκε ωστόσο να υποστηρίξει ή να διαψεύσει τις καταγγελίες του πατέρα της, σημειώνοντας ότι αυτά είναι θέματα των Αρχών.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.