Χαμός με κατάθεση πατέρα Δώρας Ζέμπερη: Γιατί έφυγε σαν φάντασμα από την πίσω πόρτα

Νέα στοιχεία προέκυψαν για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε η Δώρα Ζέμπερη, μετά και την κατάθεση του πατέρα της στην ΓΑΔΑ που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Η κατάθεση του πατέρα κράτησε για πλέντε ώρες και ο δικηγόρος του αρκέστηκε απλά να πει ότι ο πελάτη του κατέθεσε ό,τι γνώριζε για την δολοφονία της κόρης του.

Αρνήθηκε να απαντήσει για το αν η αστυνομία ζήτησε να ερευνήσει το ταξί του Κώστα Ζέμπερη ενω ο πατέρας της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερη έφυγε από την πίσω πόρτα και όχι από την μπροστά πόρτα που βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι.

Μία κίνηση που προκαλεί ερωτήματα καθώς τις προηγούμενες μέρες ο Κώστας Ζέμπερης ήταν ιδιαίτερα ομιλητικός στα ΜΜΕ.

Αίσθηση προκάλεσε χθες ο πατέρας της 32χρονης, ο οποίος ξαφνικά αποκάλυψε ότι περνούσε ο ίδιος με το ταξί του έξω από το νεκροταφείο την ώρα της δολοφονίας.

Ο Κώστας Ζέμπερης προσήλθε στη ΓΑΔΑ, με τον δικηγόρο του, περίπου στις 12:00 σήμερα το μεσημέρι και αρνήθηκε να κάνει δήλωση στους δημοσιογράφους, λέγοντάς τους μόνο ότι θα τα πουν όλα μετά την κατάθεσή του.

«Από τη στιγμή που δεν έχουμε βρει το κίνητρο, στο κάδρο των υπόπτων είναι όλοι. Θα εξετάσουμε τον καθένα ξεχωριστά, αναζητώντας το κίνητρο και φυσικά τον δράστη».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.