Εξελίξεις με δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Ο πατέρας έβαλε στο ταξί τον δολοφόνο. Ποιος είναι

Ποιος ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη σύμφωνα με τον πατέρα της;

Περίεργες «σκιές» στην υπόθεση της δολοφονίας της Θεοδώρας Ζέμπερη αφήνει η αποκάλυψη του πατέρα της, ο οποίος φέρεται ότι πέρασε με το ταξί του έξω από το Β΄ Νεκροταφείο λίγες ώρες μετά το αποτρόπαιο έγκλημα.

O ίδιος προσήλθε το μεσημέρι της Κυριακής στη ΓΑΔΑ συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Αποστόλη Λύτρα, όπου έδωσε πολύωρη κατάθεση. Ο πατέρας της άτυχης Δώρας λίγο πριν από την κατάθεσή του, μιλώντας στην «Espresso», «έδειξε» ως ύποπτο τον πελάτη που πήρε με το ταξί έξω από το νεκροταφείο το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επικεντρώνονται στο οικογενειακό και το φιλικό περιβάλλον της Δώρας και οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση περιμένουν τις καταθέσεις των συγγενών, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τις προσωπικές διαφορές που είχε η 32χρονη.

Για την Αστυνομία, εξάλλου, κανείς δεν βγαίνει από το «κάδρο» και όλοι είναι ύποπτοι μέχρι να βρεθεί το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας.

«Φως» στις έρευνες αναμένεται να ρίξουν και τα αποτελέσματα της δεύτερης καλλιέργειας του ιστού από τα νύχια της 32χρονης. Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν καρέ καρέ το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, καθώς σε αυτό φαίνεται το ταξί του πατέρα της Δώρας να περνά από τη λεωφόρο Ηρακλείου λίγη ώρα μετά τη δολοφονία της.

Την εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού ζητεί και ο Κώστας Ζέμπερης, ο οποίος βλέπει ως δολοφόνο της Δώρας τον άνδρα που επιβιβάστηκε στο ταξί του έξω από το Β΄ Νεκροταφείο το μοιραίο απόγευμα.

«Απέναντι στο νεκροταφείο ήταν ένας κύριος και τον πήγα στη Δράμας. Ηταν γύρω στα 30-35, κάθισε μπροστά, δίπλα μου. Λέω μήπως ήταν αυτός πουθενά κρυμμένος και βγήκε. Ο άνθρωπος μπορεί να μην έχει καμία σχέση.

Αλλά έτσι που είναι το μυαλό μου ανακατεμένο εμένα μπορεί, λέω, να είναι και αυτός. Μου έκανε εντύπωση που μπήκε γρήγορα στο αμάξι και τον είδα σαν αλαφιασμένο. Και μου λέει “πάμε, πάμε”.

Αυτό μου τον έφερε στο μυαλό πάλι. Και μου είπε ότι έχουν κλείσει τις γραμμές του τρένου. Πώς το ήξερε αυτός;» λέει στην «Espresso» ο πατέρας της 32χρονης και εκτιμά ότι οι κάμερες έχουν γράψει την πορεία του ταξί καθώς και τον πελάτη που πήρε στη συμβολή των οδών Τράλλεων και Ηρακλείου.

«Μου φάνηκε ύποπτο πως βγήκε ξαφνικά από τον φράχτη του νεκροταφείου και μπήκε γρήγορα στο ταξί» προσθέτει και καλεί τον άγνωστο άνδρα να εμφανιστεί και να καταθέσει για όσα εκτυλίχθηκαν έξω από το νεκροταφείο λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.

Η μητέρα και τα αδέλφια της άτυχης Δώρας, διαμέσου της δικηγόρου τους Γιάννας Παναγοπούλου, κάνουν έκκληση για μάρτυρες.

«Αν κάποιος είδε ή άκουσε κάτι και ενδεχομένως τρόμαξε στη θέα του τόσο στυγερού και ειδεχθέστατου εγκλήματος, ας απευθυνθεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ ώστε να καταθέσει και να βοηθήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος» τόνισε η κυρία Παναγοπούλου στην «Espresso».

Με την αδερφή της Κωνσταντίνα «Φουντώνει» ο πόλεμος στην οικογένεια της άτυχης 32χρονης

Νέος γύρος ενδοοικογενειακής κόντρας με τις δηλώσεις της αδελφής του Κώστα Ζέμπερη, η οποία αφήνει αιχμές για την εμπλοκή του πατέρα της 32χρονης στη δολοφονία της.

«Το μυαλό μου την πρώτη φορά, και τρελάθηκα, πήγε στο ότι μπορεί να καθάρισαν το παιδί από την πλευρά του αδελφού μου, που χρωστά σε όλον τον κόσμο. Και ότι μπορεί να το έκανε κάποιος για εκδίκηση» λέει η θεία της Δώρας, κάνοντας λόγο για εκβιασμό της άτυχης εφοριακού από τον πατέρα της.

«Τη Θεοδώρα, που ήταν η πιο μεγάλη, την εκβίαζε ψυχολογικά να του κάνει αυτό που ήθελε αυτός. Τα δάνεια… Το παιδί του το χρέωνε, χωρίς να το σκέφτεται. Είχε δανειστεί από όλον τον κόσμο λεφτά και είχε παίξει Χρηματιστήριο για να γίνει πλούσιος. Και τα έχασε όλα. Ολος ο κόσμος αυτός μετά τον κυνηγάει.

Το κορίτσι του είχε πάρει ένα σωρό δάνεια. Της έλεγε “αν δεν υπογράψεις να μου πάρεις ένα δάνειο γιατί χρωστάω, θα πάρω τα παιδιά (σ.σ.: αδέλφια) να τα πάω στο ίδρυμα”».

Από την πλευρά της, η Κωνσταντίνα Ζέμπερη εξαπέλυσε μέσω facebook νέα «πυρά» εναντίον του πατέρα της: «Αστέρι μου… ζωή μου… ματάρες μου… πονεμένη μου ψυχή… εγώ θα βρω ποιος σ’ το έκανε αυτό… τον περιμένω.

Κορίτσι μου, σπούδασες μόνη σου, δούλευες για να σπουδάσεις, δεν είχες βοήθεια από κανέναν… δούλευες για τα αδέλφια σου, σπούδασες και τα αδέλφια σου… Καμάρωνες λες και ήμασταν παιδιά σου…

Σε χρέωσε ο “πατέρας” και πλήρωνες τα χρέη του… Δεν πήρες αγάπη, μόνο έδινες… Βασανισμένε μου άγγελε, σε περιμένω να γυρίσεις…» αναφέρει η Κωνσταντίνα, η οποία από τις πρώτες ώρες του φονικού κατηγόρησε τον πατέρα τους για τα βάσανα της αδελφής της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.