Δώρα Ζέμπερη: Νέο ξέσπασμα της αδελφή της στον πατέρα -«Φτου σου ξεφτίλα», τι κρύβουν

Ποιο το νέο ξέσπασμα της αδερφής της Δώρας Ζέμπερη για τον πατέρα τους;

Νέα ανάρτηση κατά του πατέρα της έκανε η αδελφή της 33χρονης εφοριακού, λίγες ώρες μετά την κηδεία της Δώρας Ζέμπερη.

Ενώ οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του δράστη της στυγερής δολοφονίας, η οικογένειά της αλληλοκατηγορείται.

Η αδελφή της Δώρας Ζέμπερη ξέσπασε κατά του πατέρα της κατά τη διάρκεια της κηδείας, και σήμερα με νέο μήνυμά της στο Facebook στρέφεται ξανά εναντίον του γράφοντας «φτου σου ξεφτίλα».

«Η γυναίκα μου φταίει για όλα, αν ήμουν εγώ στο σπίτι, τίποτα δεν θα γινόταν. Έλεγχα τα παιδιά πάντα πού ήταν», δήλωσε χθες από την πλευρά του ο πατέρας της άτυχης εφοριακού.

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, η οποία δέχτηκε 14 μαχαιριές, στο Β’ Νεκροταφείο.

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ασχολήθηκαν με την υπόθεση αυτή, ασχολήθει με τις μυστηριώδεις αναρτήσεις που έκανε η νεαρή εφοριακός το τελευταίο διάστημα, αλλά και τα ερωτηματικά σχετικά με την τελευταία της σχέση.

Παράλληλα, ο σύντροφος της μητέρας της άτυχης κοπέλας μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως η κοπέλα είχε μία σχέση με την οποία χώρισε πριν από 1- 2 μήνες.

Δείτε το απόσπασμα:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.