Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Σε ποια περιοχή κρύβεται ο δολοφόνος. Πού ψάχνουν οι Αρχές

Σε ποιον λόφο ψάχνουν τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη;

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά γύρω από την ταυτότητα του δολοφόνου της άτυχης 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ…

Ο δολοφόνος της εφοριακού, η οποία κατακρεουργήθηκε με 14 μαχαιριές δίπλα από τον τάφο φίλου της στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, παραμένει ελεύθερος και οι αστυνομικοί στρέφουν τις έρευνές τους προς πάσα κατεύθυνση.

Τι ερευνούν στο Λόφο Σκουζέ;

Οι έρευνες των αστυνομικών δεν επικεντρώνονται μόνο στον τόπο του εγκλήματος και στην γύρω περιοχή, αλλά πλέον μετά την κατάθεση του πατέρα της άτυχης Δώρας, επεκτείνονται και στην περιοχή του Λόφου Σκουζέ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κώστα Ζέμπερη, λίγη ώρα μετά τη δολοφονία της άτυχης Δώρας πήρε με το ταξί του έναν άνδρα έξω από τον τόπο του εγκλήματος και τον μετέφερε στον Λόφο Σκουζέ.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, ο συγκεκριμένος άνδρας φαινόταν «αλαφιασμένος» και σύμφωνα με τις δηλώσεις του στην Espresso, πιστεύει ότι μπορεί να σχετίζεται με τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη.

Το ταξί του πατέρα της άτυχης εφοριακού μπήκε στο μικροσκόπιο για ίχνη DNA και κάποιο στοιχείο που να ταιριάζει σε αυτά που βρέθηκαν στο χώρο του εγκλήματος.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του ο Κώστας Ζέμπερης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις και έφυγε από την πίσω πόρτα του κτηρίου της ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της 32χρονης πρόκειται να κληθεί πάλι για συμπληρωματική κατάθεση.

Παράλληλα, εάν δεν προκύψει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος ατόμου του στενού και φιλικού περιβάλλοντος της Δώρας Ζέμπερη, τότε οι έρευνες θα στραφούν κυρίως προς την εκδοχή της ληστείας μετά φόνου, όπως τονίζει στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

«Υπάρχει το ενδεχόμενο να την παρακολούθησε ο δράστης στο κοιμητήριο και όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κόσμος στο σημείο, να της επιτέθηκε για να τη ληστέψει και να τη μαχαίρωσε όταν η 32χρονη αντιστάθηκε», πρόσθεσε.

Όσα υποστήριξε ο πατέρας στις κάμερες

Όπως υποστήριξε στο κεντρικό δελτίο του Alpha ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη, το απόγευμα της δολοφονίας, περνούσε τυχαία έξω από το Β’ νεκροταφείο και μάλιστα επιβιβάστηκε στο ταξί του ένας άνδρας περίπου 30-35 ετών.

«Η τύχη μου, η μαύρη, με έφερε να περάσω έξω από το νεκροταφείο και να πάρω κούρσα και κάποιον έξω από το Β’ νεκροταφείο, χωρίς να ξέρω ότι ψάχνουν τον δολοφόνο του παιδιού μου.

Πήρα κούρσα μια Κύπρια από το Κολωνάκι και την ανέβασα στο Μαρούσι και από το Μαρούσι, επειδή είχε πολλή κίνηση η Κηφισίας, έφυγα μέσα από το Ολυμπιακό Στάδιο , μπήκα στον Περισσό , κατέβηκα και βρήκα κούρσα έξω από το νεκροταφείο, όπου σκότωσαν το παιδί μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πέρασα τυχαία έξω από νεκροταφείο, μπορεί να με έχουν καταγράψει και οι κάμερες που βρίσκονται εκεί. Και πήρα έναν κύριο 30 με 35 ετών και τον πήγα στον λόφο Σκουζέ. Φαινόταν αλαφιασμένος».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.