Δήλωση σοκ πατέρα Δώρας Ζέμπερη: “Δεν ήξερα ότι ήταν αρραβωνιασμένη…Η μάνα της φταίει”

Ποια η δήλωση σοκ του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη;

Αρχίζει να ξετυλίγει το μυστήριο κουβάρι της άγριας δολοφονίας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, στο Β’ νεκροταφείο.

Σύμφωνα με το fimes.gr οι δηλώσεις του πατέρα της άτυχης Δώρας, συγκλονίζουν και προκαλούν πολλά ερωτηματικά.

“Εγώ βρισκόμουν μέσα στο ταξί με μια κυρία, στην Κηφισίας. Η τύχη μου η μαύρη περνούσα έξω από εκεί και έξω από το νεκροταφείο στεκόταν από το ένας νεαρός κατά τις 18.30.

Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση αλλά ήταν αλαφιασμένος και τον πήρα στο ταξί, δεν ξέρω αν ήταν αυτός ο δολοφόνος. Δεν ήξερα ότι ήταν η κόρη μου στο νεκροταφείο, αν το ήξερα δ θα την άφηνα”.

Η δημοσιογράφος ρωτώντας τον πατέρα γιατι δεν θα την άφηνε να πάει, απαντάει:

“Γιατί ξέρω ότι θα ήταν άσχημα ψυχολογικά. Έμαθα ξαφνικά ότι πήγαινε κάθε μέρα στο νεκροταφείο. Η αλλη μου κορη με λεει τερας γιατί η ψυχολογια της δεν ειναι καλα ισως δε ξερει τι λεει.

Η Δώρα δεν ηταν αραβωνιασμένη αυτό ήξερα μέχρι τώρα αλλα η μανα της φταιει γιατί δε με αφηνε να μαθω νέα για τις κορες μου.

Σκοπος μου ειναι να βρω τον δολοφονο της Δώρας. Σίγουρα δεν είναι απο το στενο οικογενειακο περιβαλλον, ολοι την αγαπουσαν ουτε κάποιο πρωην αγορι της γιατί ηταν μορφωμενοι όλοι τους”.

Ο πατέρα της Δώρας κατά τη συνέντευξη ζαλιστικε και πιαστηκε απο τη δημοσιογράφο, ενώ συνέχισε:

“Θέλω να πεταξω τα μυαλα μου στο αερα. Η Δωρα με βοηθουσε στα δανεια μου,αλλά και γενικα στ ζωη μου. Ειχαμε να μιλησουμε 5 μηνες επειδη δεν ήταν καλα ψυχολογικα΄.

Ο πατέρας αυτή τη στιγμή δίνει κατάθεση στον εισαγγελέα για ότι γνωρίζει σχετικά με τη δολοφονία της κόρης του, Δώρας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του fimes.gr.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.