Δύσκολες ώρες για τον Ηλία Ψινάκη

Προβλήματα για τον Ηλία Ψινάκη στον δήμο Μαραθώνα.

Έχασε τη δεδηλωμένη στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μαραθώνα ο Ηλίας Ψινάκης μετά την ανεξαρτητοποίηση του άλλοτε στενού του συνεργάτη Σπύρου Λιβαθινού.

Πλέον ο δήμαρχος Μαραθώνα έχασε την πλειοψηφία και στο εξής θα χρειάζεται τη στήριξη τουλάχιστον ενός συμβούλου της αντιπολίτευσης για να περάσει τις όποιες αποφάσεις.

Ο Σπύρος Λιβαθινός, είχε εκλεγεί με την παράταξη «Πολίτες» του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη.

Την περασμένη Τετάρτη ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του αφήνοντας αιχμές κατά της δημοτικής αρχής.

Στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής του αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Δεσμευτήκαμε να δουλέψουμε με όραμα και σχέδιο, με μεθοδικότητα και εργατικότητα υπέρ των δημοτών και των τεσσάρων πόλεων, να είμαστε η Δημοτική Αρχή όλων, χωρίς παραταξιακές παρωπίδες, ιδεοληψίες, αγκυλώσεις και κομματικούς εναγκαλισμούς.

Αυτές ήταν οι προεκλογικές μας δεσμεύσεις και γι αυτό οι πολίτες του Δήμου Μαραθώνα μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας εμπιστεύτηκαν.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά με λύπη διαπιστώνω ότι οι προεκλογικές μας θέσεις παραμένουν ανεκπλήρωτες και κρίνω ότι δεν έχω καμία ηθική και πολιτική δέσμευση προς την παράταξη».

Καταλήγει δε σημειώνοντας ότι: «Κάποιες αξίες δεν διαπραγματεύονται και δε θυσιάζονται όπως είναι ο σεβασμός και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.