Σάλος με διαφήμιση Jumbo: Δείχνει ομόφυλο ζευγάρι να… Δείτε το βίντεο που προκαλεί

Ποια η διαφήμιση βόμβα του Jumbo με ομόφυλο ζευγάρι;

Η εταιρεία JUMBO έδωσε στη δημοσιότητα τη νέα της διαφημιστική καμπάνια που έχει κοινωνικό πρόσημο.

Πιστή στην στρατηγική της να τραβά την προσοχή και το ενδιαφέρον στα κοινωνικά δίκτυα, η εταιρεία αυτή τη φορά ασχολείται με ένα ζήτημα φλέγον και επίκαιρο που έχει γίνει πρώτο θέμα και στην πολιτική ατζέντα, και αφορά στα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών.

Είναι το “νέο ζευγάρι“, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, υπό το μοτίβο “η Δημοκρατία της Χαράς”. Θυμίζουμε άλλωστε πως το δικαίωμα υιοθεσίας από τα ομόφυλα ζευγάρια έχει γίνει αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης μιας και ακόμη δεν έχει διευθετηθεί.

Στα υπόλοιπα σποτ απεικονίζεται ένας κωφός πατέρας, ένας μετανάστης που συνομιλεί με Έλληνα αναφέροντας πως και εκείνος ψωνίζει από το ίδιο κατάστημα, αλλά και ένα “debate” ανάμεσα σε μια κοπέλα που ακούει “Τρίτο Πρόγραμμα” και έναν λάτρη των λαϊκών τραγουδιών.

Η εταιρεία αναφέρει για την καμπάνια της:

“Τι έχει να μοιραστεί ένας έντεχνος μ’ έναν… λαϊκό; Ένας πλούσιος μ’ έναν φτωχό; Ένας Έλληνας μ’ έναν μετανάστη; Ένας straight μ’ έναν gay; Ένας τρίτεκνος μ’ έναν εργένη;

Χιλιάδες προϊόντα και εκατομμύρια χαμόγελα! Αυτό θα πει Jumbo “Δημοκρατία της Χαράς”! Η πρώτη corporate διαφημιστική καμπάνια “Κοινωνικής Παρέμβασης” είναι γεγονός και έτοιμη να σπάσει κάθε στερεότυπο (κοινωνικό ή ρατσιστικό)… με χιούμορ, τρυφερότητα και αναπάντεχες αλήθειες!

Γιατί η έννοια της Δημοκρατίας στις μέρες μας είναι πιο επίκαιρη και αναγκαία από κάθε άλλη φορά!”.
Δείτε παρακάτω όλα τα σποτάκια.

Η Δημοκρατίας της Χαράς – Ζευγάρι Νέο & Ζευγάρι Παλιό:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.

3 Σχόλια

  1. Άρα το αληθινό αποτέλεσμα είναι ότι όχι μόνο δεν υπάρχει η “δημοκρατία της χαράς” στην πραγματικά αυτή δυστυχισμένη Ελλάδα και στους δυστυχισμένους Έλληνες (υπάρχουν παγκόσμια γκάλοπ και δημοσκοπήσεις ότι στην Ελλάδα είμαστε από τις πιό δυστυχισμένες χώρες του Κόσμου! αυτό τα λέει όλα (νομίζω) και έχουν και το γελοίο ψευδές θράσος να μιλάνε για “δημοκρατία της χαράς” ενώ στην πραγματικότητα έχει καταλήξει να είναι “δημοκρατία” της λύπης και της κατάθλιψης!) αλλά εδώ φτάσαμε να μην υπάρχει ούτε κάν αληθινή Δημοκρατία στην Ελλάδα!

  2. Και από αυτά που σας γράφω θέλω να καταλήξω και σας ερωτώ:
    Η υποστήριξη και η ψεύτικη “απελευθέρωση” των γκέϊδων και των παραφύσιν ανώμαλων στην Ελλάδα, κ.α. νομοθετήθηκε από όλο τον Ελληνικό λαό ή από μία πολύ ελάχιστη ψηφοφορία των 151 βο(υ)λευτών;;! και εξ’ αυτών εγκάθετων και χωρίς ελεύθερη γνώμη και άποψη αλλά δουλοπάροικα σε ότι ακριβώς πεί και υποστηρίξει και επιβάλει ο κάθε αρχηγός του πολιτικού κόμματος τους με αποτέλεσμα να υπάρξει και να υπάρχει συνεχώς ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ομοψηφία σε ψηφοφορία των νέων νομοθετικών διατάξεων κ.α. (χωρίς ελευθερία και χωρίς αληθινή δημοκρατία) σχεδόν σε όλα τα πολιτικά κόμματα, αλλά πρωτίστως στο σαθρό κόμμα (ή κώμα πείτε καλύτερα) του σύριζα! Με άλλα λόγια εσένα σε ρωτήσανε εάν το θέλεις αυτό; ή εσάς σας ρωτήσανε τι θέλετε να υπάρχει, να κυριαρχεί και τι νομοθετικά διατάγματα να κυβερνάει στην Ελλάδα;;!

  3. Λέει ψευδώς και προπαγανδιστικώς το σαθρόβίντεο “η δημοκρατία της χαράς”. Αλλά θα σας ρωτήσω και θα ρωτήσω και τους πάντες. Τι ακριβώς είναι η Δημοκρατία;;! Φυσικά η απάντηση ή οι απαντήσεις θα θέλουν και πάρα πολλές σελίδες για να απαντηθεί πλήρως τι ακριβώς είναι η Δημοκρατία! Βέβαια όλοι πρέπει να γνωρίζουν και να ξέρουν ότι Δημοκρατία επί το πλείστον δεν είναι και δεν σημαίνει: πλήρης ελευθερία και πλήρης ασυδοσία. Και η απόδειξη ή οι αποδείξεις για αυτό είναι οι πολλές χιλιάδες νόμοι και οι πολλές νόμιμες απαγορεύσεις κ.α. του ποινικού δικαίου και σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον Κόσμο. Λοιπόν και συνεχίζουμε. Η Δημοκρατία αυτή για να υπάρξει πραγματικά πρέπει η πλειοψηφία του λαού να κυριαρχεί της μειοψηφίας όπως γράφουν και όλα τα νομοθετικά διατάγματα (στον κόσμο) που το υποστηρίζουν αυτό. Το ίδιο και περισσότερο θα λέγαμε ότι έπρεπε και πρέπει να κυριαρχεί η πλειοψηφία (των ψήφων) του λαού σε ΟΛΕΣ τις νομοθετικές διατάξεις και σε όλους τους νόμους (ως επί το πλείστον) ή τουλάχιστον σε ειδικά νομοθετικά διατάγματα και ειδικούς νόμους να ψηφίζεται από τους δικαστές, δικηγόρους κ.α. και όλους όσους εκπληρούν νομοθετικά διατάγματα στην χώρα εάν θέλουμε να μιλάμε και να ζούμε για Δημοκρατία και ΟΧΙ ΜΟΝΟ από 300 (ή καλύτερα από μόνο συν 151 και συνήθως από άσχετους σε νομοθετικά διατάγματα και κοινωνικά, ανθρωπιστικά θέματα, κ.α.) βο(υ)λευτές που μόνο αυτοί να αποφασίζουν και από αυτούς να κρίνονται όλα και τα πάντα σε όλη αυτή την Ελληνική χώρα αλλά και αντίστοιχα και σχεδόν σε όλες τις χώρες του Κόσμου!

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines