«Μου είπε θα έρθει κι ο Τσίπρας στις Κούκλες»: Αποκάλυψη βόμβα Κουμαριανού για επίσκεψη Καρανίκα

Τι αποκάλυψε η Εύα Κουμαριανού για Καρανίκα και… Τσίπρα στις «Κούκλες»;

Mία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Εύα Κουμαριανού στη Σάσα Σταμάτη στο ένθετο «Secret» των «Παραπολιτικών» μιλώντας για τον σάλο που ξέσπασε μετά την επίσκεψη του Νικου Καρανίκα στις «Κούκλες».

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού δέχθηκε ουκ ολίγες βολές για τhν απόφασή του να δώσει το «παρών» στο νυχτερινό μαγαζί που έγινε διάσημο χάρη στα acts των πιο διάσημων τρανσέξουαλ της Ελλάδας, με την performer Εύα Κουμαριανού να δίνει της δικές της απαντήσεις.

Έγινε χαμός πριν από λίγες μέρες γιατί ήρθε στις «Κούκλες» ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, N. Καρανίκας, για να διασκεδάσει.

«Εντάξει, δεν είναι ο μόνος που έχει έρθει από επωνύμους. Τι να σου πω; Έχει έρθει η Βίσση, ο Γκοτιέ, εσύ, όλος ο κόσμος έχει περάσει. Όταν μου το είπαν εγώ νόμιζα ότι ήταν ηθοποιός, γιατί δεν ασχολούμαι με τα πολιτικά. Μετά, όταν κατέβηκα από τη σκηνή, μου είπαν ότι είναι ο σύμβουλος του κυρίου Τσίπρα.

Του είπα, μάλιστα: «Θα μας φέρετε τον κύριο Τσίπρα και εδώ;»».

Και τι σου απάντησε;

««Ναι, ναι, γιατί να μην έρθει;». Πολύ ελεύθερος άνθρωπος και η παρέα του πολύ ωραία».

Τι συζητήσατε με τον κ. Καρανίκα;

«Συζητήσαμε αρκετή ώρα γιατί ξέρω τον ξάδερφό του. Όταν ήμουν Θεσσαλονίκη εννιά χρόνια γνώριζα τον ξάδερφό του. Έμαθα και νέα για αυτόν, ότι έχει παντρευτεί και έχει κάνει δύο παιδιά».

Πολλοί τον έκραξαν επειδή πήγε στις «Κούκλες». Τι τους απαντάς;

«Κάποια γνωστή δημοσιογράφος σε κάποια εκπομπή είπε το εξής: »Πώς είναι δυνατόν ένας σύμβουλος πρωθυπουργού να πάει σε ένα τέτοιο μαγαζί;». Δηλαδή τι θέλει; Να προσβάλει τον κόσμο τον νορμάλ, τους μεγάλους ανθρώπους, τις γυναίκες, τις κοπέλες που έρχονται και κάνουν τα bachelor party; Τι είναι το μαγαζί;

Δεν ντρέπεται λίγο; Επιτέλους ας σταματήσουν. Από το μαγαζί έχει παρελάσει όλη η αφρόκρεμα της Αθήνας. Νευριάζω πολύ. Εμείς δίνουμε τον αγώνα μας, τον ιδρώτα μας για να διασκεδάζουμε τον κόσμο».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.