Νέο θρίλερ με Λεμπιδάκη: Ξεκινά βεντέτα;

Ποιοι οι φόβοι για βεντέτα μετά την απαγωγή Λεμπιδάκη;

Οτι υπήρξαν ξεκάθαρα δυο ομάδες που συμμετείχαν στην απαγωγή Λεμπιδάκη, με τους πρώτους να αποχωρούν γιατί κουράστηκαν αλλά κυρίως φοβήθηκαν από το μάκρος που έλαβε, διαπιστώνεται μέσα από το ογκωδέστατο υλικό της δικογραφίας που σχηματίζεται για την υπόθεση.

Μεταξύ άλλων προκύπτει η φυγή τεσσάρων μελών του αρχικού πυρήνα των απαγωγέων οι οποίοι αφενός απογοητεύτηκαν αφετέρου διαφώνησαν ή και φοβήθηκαν από το μεγάλο χρονικό διάστημα που κατέληγε να κρατά η απαγωγή, αλλά και την επιμονή των συνεργών τους να απαιτούν τεράστια ποσά ως λύτρα.

Συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον πρώτο και στο δεύτερο πυρήνα (μετά τις αρχικές αποχωρήσεις) της συμμορίας προκύπτει ότι ήταν ο 45χρονος ακτιβιστής και εμπρηστής των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, φέρεται να γνωρίζει και την αιτία που έφυγαν οι πρώτοι από την απαγωγή. Το αν δηλαδή είχαν… εσωτερικά προβλήματα στη συμμορία ή απλά ήταν στοχευμένοι από την αστυνομία.

Την ίδια ώρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη φοβούνται το ενδεχόμενο «βεντέτας» ανάμεσα σε κατηγορουμένους και μέλη του ασύλληπτου «πυρήνα», στην περίπτωση που ανοίξουν… στόματα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο 46χρονος που συμμετείχε στην απαγωγή εξέφρασε φόβους για τη ζωή του και δεν αποκαλύπτει τα κρησφύγετα που κρατούσαν τον όμηρο.

Οπως αποκάλυψε χθες το iefimerida.gr φέρνοντας στο φως κομμάτια της δικογραφίας, όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τον 46χρονο σε πόσα διαφορετικά σπίτια τον πρόσεχε ως φύλακας εκείνος απάντησε: «Εγώ έχω πάει σε δύο σπίτια συνολικά», και όταν τον ξαναρώτησαν που ήταν αυτά, ο 46χρονος τους είπε: «Δεν μπορώ να σας πω φοβάμαι».

Ετσι, τώρα η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει τον άγνωστο «Κώστας» και τον «Άκη», τον οπερατέρ των βίντεο Λεμπιδάκη, αλλά και τον αριστερόχειρα με τη βαριοπούλα, τον άνθρωπο που ουσιαστικά απήγαγε τον Μιχάλη Λεμπιδάκη καθώς ήταν αυτός που έσπασε το τζάμι του οδηγού στο αυτοκίνητό του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.