Κίνηση ματ για MEGA: Ποιο άλλο μεγάλο κανάλι το σώζει. Ποια τα σχέδια

Ποιο κανάλι σκοπεύει να σώσει το MEGA;

Και ξαφνικά φως στο τούνελ- έστω και δια της «τεθλασμένης»- για το MEGA: το ιστορικό κανάλι, το οποίο ταλαιπωρείται τα τελευταία 2 χρόνια, ενδέχεται να βρει άμεσα (μερική) λύση στα προβλήματά του χάρη στο… STAR.

Αν δοθεί η έγκριση των τραπεζών (κάτι το οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το πολύ μέσα στις επόμενες 15-20 μέρες), τότε το MEGA θα μετακομίσει στην Κάτω Κηφισιά και θα συστεγάζεται με το STAR.

Στόχος αυτής της κίνησης είναι να επαναλειτουργήσει το ενημερωτικό κομμάτι του Μεγάλου καναλιού, με το κεντρικό δελτίο ειδήσεών του (προκειμένου να μην είναι ανταγωνιστικό προς το STAR) να μεταφέρεται για τις 19:00 το απόγευμα.

Φυσικά, σε περίπτωση που συμβεί αυτό το MEGA θ’ αρχίσει να παίζει εκ νέου σ’ επαναλήψεις σειρές και ταινίες από την τεράστια ταινιοθήκη του, ενώ οι πρώτες πληροφορίες λένε πως σε βάθος χρόνου θα υπάρξουν και μερικές εκπομπές που θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα.

Μάλιστα, η διευθύντρια ειδήσεων του STAR– η Μάρα Ζαχαρέα- έχει μιλήσει ήδη στους εργαζόμενους του καναλιού, γνωστοποιώντας του την πιθανότητα της επερχόμενης συστέγασης, ενώ τους διαβεβαίωσε πως η διοίκηση θα δώσει τ’ απαραίτητα χρήματα προκειμένου να εξασφαλίσει άδεια πανελλαδικής εμβέλειας.

Σε ό,τι αφορά στο μέλλον του MEGA, οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε περίπτωση που δεν προλάβει να λύσει τα προβλήματά του (αν, δηλαδή, οι τράπεζες δεν εγκρίνουν το πρόγραμμα διάσωσης) και να καταθέσει φάκελο για τον επερχόμενο διαγωνισμό, τότε οι δύο βασικοί μέτοχοι- η πλευρά Μαρινάκη και αυτή του Βαρδινογιάννη- θα διεκδικήσουν μια άδεια μέσω άλλης εταιρίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.