Μιχάλης Λεμπιδάκης: Όλα τα ονόματα των Κρητικών απαγωγέων

Ποια τα ονόματα των απαγωγέων του Μιχάλη Λεμπιδάκη;

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, η υπηρεσία πληροφοριών της ΕΛ.ΑΣ. (νεοσύστατη υπηρεσία) είχε εντοπίσει την ομάδα των απαγωγέων του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη εδώ και δυόμισι μήνες, αλλά το επιτελείο της αστυνομίας είχε αποφασίσει να «σφίξει» τον κλοιό γύρω από τους δράστες χωρίς να δοθεί η εντύπωση πως οι υπηρεσίες της γνωρίζουν λεπτομέρειες για το modus operandi των εμπλεκομένων στην απαγωγή.

Όπως εξηγούν καλά ενημερωμένες πηγές στο zougla.gr, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να ακολουθήσει το διεθνές πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση απαγωγών, δηλαδή να διαθέτει την πλήρη συγκατάθεση του οικογενειακού περιβάλλοντος του επιχειρηματία Λεμπιδάκη για να οργανώσει την τελική επιχείρηση ανεύρεσής του και σύλληψης των απαγωγέων.

Μετά και την τελευταία επικοινωνία που είχαν οι απαγωγείς με την οικογένεια μειώνοντας τα λύτρα σε 18 εκατ. ευρώ, οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισαν να δράσουν.

Από την παρακολούθηση της σπείρας των απαγωγέων κατέληξαν πως η καλύτερη στιγμή θα ήταν χαράματα της Δευτέρας, 2 Οκτωβρίου.

Εξοπλισμένες με θερμικές κάμερες ώστε να ανιχνεύσουν ακόμα και την παραμικρή κίνηση αλλά και τη θέση στην οποία βρισκόταν ο επιχειρηματίας και έχοντας διασφαλίσει τη δυνατότητα σύλληψης και των άλλων μελών της σπείρας, οι δυνάμεις ασφαλείας επέδραμαν στις 07.30 το πρωί.

Ποιοι είναι οι συλληφθέντες

Στην μάντρα του Μανώλη Δράκου, στην εθνική οδό Ρεθύμνου-Χανίων αλλά και σε άλλα σημεία της περιοχής συνελήφθησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι: Παντρεμένος, Κλάδος, Σκαρλάτος (γνωστός από την απαγωγή Παναγόπουλου), Μαμαλάκης, Γρινιαδάκης και Πολεμαρχάκης. Σύνολο επτά άτομα.

Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και ένας ανήλικος ο οποίος επίσης έχει συλληφθεί. Οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες κατάγονται από τα Λιβάδια Μυλοποτάμου, ενώ και οι εφτά ανακρίνονται προκειμένου να εντοπιστούν και άλλα μέλη της σπείρας αλλά και για να διαλευκανθεί το οδοιπορικό της απαγωγής.

Στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται συνολικά περισσότερα από 10 άτομα, ο ρόλος των οποίων ελέγχεται.

Σημειώνεται ότι τα χαράματα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε μεταγωγή στην Κρήτη από τη Θεσσαλονίκη ενός ατόμου με καταγωγή από την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.