Χέρι χέρι Κικίλιας – Μπαλατσινού στη συναυλία της Μπρούνι. Έξαλλη αντίδραση Κωστόπουλου [video]

Πώς αντέδρασε ο Κωστόπουλος στην πρώτη κοινή εμφάνιση Κικίλια – Μπαλατσινού;

Είναι ερωτευμένοι και πλέον δεν το κρύβουν. Ο βουλευτής και πρώην εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού είναι πια αχώριστοι και παρόλο που προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, οι κοινές επίσημες έξοδοι έχουν ήδη ξεκινήσει.

Πριν λίγες μέρες το ζευγάρι βρέθηκε σε γάμο στη Θεσσαλονίκη, ενώ τώρα οι δυο τους έδωσαν το “παρών” στην πρώτη μεγάλη συναυλία της Carla Bruni στην Ελλάδα.

Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας και σύζυγος του Nicolas Sarkozy παρουσίασε την ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά της «French Touch», το βράδυ της Δευτέρας στο Παλλάς και εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό χώρο.

Ανάμεσα σε όσους παρακολούθησαν τη συναυλία της Κάρλα Μπρούνι, ήταν και το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι των τελευταίων μηνών.

Ο λόγος φυσικά για τη Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια, οι οποίοι έκαναν μάλιστα και την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση, χωρίς ωστόσο να μιλούν στις κάμερες που βρέθηκαν εκεί.

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού πραγματοποίησαν χθες, με αφορμή τη συναυλία της Carla Bruni στο Θέατρο Παλλάς, την πρώτη τους κοινή επίσημη εμφάνιση μπροστά σε κάμερες και φωτογράφους.

Όπως είναι φυσικό, μετά από αυτή την “δημόσια ανακοίνωση” όλοι περιμένουν να μάθουν την αντίδραση του πρώην άντρα της και πατέρα των τριών παιδιών της, Πέτρου Κωστόπουλου, με τον οποίο χώρισαν το 2014 μετά από 18 χρόνια γάμου.

Δείτε το βίντεο του tlife.gr με την αντίδραση του Κωστόπουλου:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.