Nomads: Τη Νατάσα Καλογρίδη δεν θα τη βγάζεις υποψήφια. Τη Νατάσα [video]

Ποιον πρότεινε ο αρχηγός και πώς ψήφισαν οι παίκτες της Ομάδας της Ζούγκλας για αποχώρηση από το Nomads;

Τα όρια της ιεροσυλίας άγγιξε η ψηφοφορία των Πράσινων στο Nomads, καθώς έβγαλε υποψήφια τη “θεά” Νατάσα Καλογρίδη.

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, είχαμε και το λογύδριο του Παναγιώτη Βασιλάκου που ενώ ψήφισε τη Νατάσα Καλογρίδη προς αποχώρηση, μετά παρακαλούσε τον κόσμο να τη “σώσει” με τη στήριξη του. Γλίτσα και ύβρις.

Οι παίκτες της ομάδας της Ζούγκλας έχασαν στα δύο σημερινά αγωνίσματα του Nomads και βρέθηκαν στο συμβούλιο, προκειμένου να βγάλουν τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση. Μπορεί να πήραν χθες τη νίκη και να πήγαν στη βίλα, ωστόσο, βρέθηκαν και πάλι στη δυσάρεστη θέση να βγάλουν δύο προτεινόμενους.

Οι ομάδες του Ωκεανού και της Φωτιάς αναμένεται να μονομαχήσουν αύριο, όπου ο νικητής θα λάβει την ασυλία, ενώ ο χαμένος θα πρέπει να επιλέξει τον τρίτο, που θα μπει στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Ο αρχηγός Κωνσταντίνος Οροκλός επέλεξε τον Φώτη Φιλιππόπουλο για πρώτο υποψήφιο και εν συνεχεία το λόγο πήραν οι υπόλοιποι παίκτες, προκειμένου να υποδείξουν με τη σειρά τους ποιον θέλουν να μπει στη διαδικασία για αποχώρηση.

Η Νατάσα Καλογρίδη είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, καθώς πήρε δύο ψήφους από τον Λευτέρη Παρασκευά και τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Από μία ψήφο πήραν οι Κωνσταντίνος Οροκλός, Παναγιώτης Βασιλάκος και Λευτέρης Παρασκευάς.

Δείτε ένα απόσπασμα από την ψηφοφορία του Nomads με υποψήφια τη Νατάσα Καλογρίδη:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.