Βόμβα στο Nomads: Πρόωρο τέλος για το reality; Ποιος ο μεγάλος νικητής [video]

Τα πράγματα στο Nomads φαίνεται να ξεκαθαρίζουν από πολύ νωρίς.

Είναι ποτέ δυνατόν να τελειώσει πρόωρα ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα σαν το Nomads, το οποίο κοστίζει μεν πολλά εκατομμύρια ευρώ αλλά σημειώνει εξαιρετικά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης;

Κι όμως, είναι: Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στο αποτέλεσμα!

Η ομάδα του «Ωκεανού» κατάφερε να κάνει το δύο στα δύο στο χθεσινό (04/10/2017) επεισόδιο του Nomads και να εξασφαλίσει την πολυπόθητη ασυλία.

Από την άλλη, οι Νομάδες της «Φωτιάς» δεν στάθηκαν ικανοί να νικήσουν τους αθλητές και οδηγήθηκαν στο συμβούλιο, προκειμένου να βγάλουν τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Eκεί, υποψήφιος προς αποχώρηση με έξι ψήφους (!) αναδείχθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης, με τον γνωστό tattoo artist να βρίσκεται στην ψηφοφορία μαζί με τον Φώτη Φιλιππόπουλο και την Εύη Ιωαννίδου.

Αύριο, Παρασκευή (06/10/2017) θα μάθουμε ποιον από τους τρεις θα «σώσει» το τηλεοπτικό κοινό, ενώ οι άλλοι δύο θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, λοιπόν, ο οποίος ψηφίστηκε από όλη την ομάδα του, φαίνεται να «σπάει».

Στο trailer του σημερινού (05/10/2017) επεισοδίου, τον βλέπουμε να καταρρέει on camera και να λέει: «Είμαι σε απόγνωση ρε μαλ….. Όταν μιλάω, δεν μιλάω καλά και όταν δεν μιλάω, δεν μιλάω καλά. Τι να κάνω ρε μαλ…..; Έχω τρελαθεί».

Σας θυμίζει κάτι; Μήπως θυμάστε τι είχε συμβεί στην αρχή του Survivor με τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

Ο Γιώργος Μαυρίδης, λοιπόν, είναι το… μαύρο πρόβατο της ομάδας του από την αρχή, όπως ακριβώς ήταν και ο Ντάνος.

Επομένως, αν κρίνουμε από τη στήριξη που απολαμβάνει ο παρουσιαστής στα social media τις τελευταίες ώρες και εφόσον δεν συμβεί κάτι συγκλονιστικό τους επόμενους μήνες, πιθανότατα έχουμε ήδη, από την πρώτη εβδομάδα, το νικητή του Nomads, ο οποίος άθελα του (;) το… έκανε όπως ο Ντάνος.

Για του λόγου το αληθές, δείτε τα βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=S1oCLDSTc0E
https://www.youtube.com/watch?v=rZbK9ovIAks

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.